Sari la conținut
Home » O cățelușă a fost surprinsă în timp ce iese singură la plimbare în parc!

O cățelușă a fost surprinsă în timp ce iese singură la plimbare în parc!

  • de

O cățelușă a fost surprinsă în timp ce iese singură la plimbare în parc!

Oamenii au fost impresionați să vadă o cățelușă care iese singură la plimbare!

În unul din numeroasele parcuri din Seattle, localnicii și turiștii au parte de o surpriză cu totul neobișnuită! Ei o pot observa pe Eclipse, o cățelușă adorabilă care iese în fiecare zi la plimbare în parcul său favorit, luând autobuzul exact ca un om, după care se întoarce liniștită acasă.

cățelușă
o cățelușă

Renumită în oraş pentru că este o căţeluşă sociabilă, jucăuşă şi din cale-afară de independenţă, se pare că aceasta are și un abonament de autobuz, atașat de zgardă.

animal de companie
animal de companie

Totul a început când Jeff Young, stăpânul lui Eclipse, se îndrepta într-o zi spre staţia de autobuz pentru a-şi duce câinele în parcul oraşului pentru o plimbare.

câine
câine

După câteva călătorii solo cu autobuzul, Eclipse a devenit atât de dornică să meargă să se plimbe prin parcul său preferat, încât Jeff a decis sa o lase să urce singură în autobuzele oraşului, dar nu înainte de a-i achiziţiona un permis de transport valid pe care câinele îl are mereu ataşat de zgardă. Chiar şi şoferii par să aprecieze prezenţa căţeluşei negre, care a devenit o adevărată mascotă a transportului public din Seattle.

Oricine poate face o poză cu patrupedul adorabil și inteligent.

patruped
patruped

Gestul cățelușei a devenit imediat viral pe rețelele de socializare, stăpânul acesteia fiind cel care a creat o pagină specială de Facebook, care a devenit imediat accesată de zeci de mii de oameni.

cățel
cățel