Sari la conținut
Home » Viața nu poate fi la fel de plină de bucurie fără prezența unei pisici. Cum își arată iubirea?

Viața nu poate fi la fel de plină de bucurie fără prezența unei pisici. Cum își arată iubirea?

Care sunt cele mai jucăușe rase de pisici?

Viața nu poate fi la fel de plină de bucurie fără prezența unei pisici. Gândiți-vă când a fost ultima oară când companionul vostru pufos v-a făcut să râdeți cu vânătoarea sa pasionată pentru o muscă sau cum a început să toarne plăcut când v-ați întors acasă?

Ei sunt mult mai mult decât simple animale de companie; ei devin membri iubiți ai familiei. Și dacă vă mușcă brusc după ce îi faceți o mângâiere, nu trebuie să vă faceți griji, nu este supărată.

Viața nu poate fi la fel de plină de bucurie fără prezența unei pisici

Acesta este modul lor de a vă arăta că vă iubesc din toată inima. Dorim să vă ajutăm să înțelegeți cât de mult vă iubește pisica voastră. Nu uitați să-i scărpinați blana delicată pentru a-i arăta că și voi îi purtați în suflet.

 1. Nu considerați că atunci când pisica vă atinge cu blana ei pe buze este doar o coincidență; ea știe exact cum să vă arate afecțiunea.
 2. Atunci când vă mângâie cu capul ei, acesta este un semn clar de dragoste.
 3. Când pisica vă privește cu ochii strânși, este pentru că este copleșită de iubirea voastră și măreția voastră.
 4. Dacă primiți masaj gratuit din partea pisicii, fără niciun motiv aparent, acesta este modul ei de a vă arăta afecțiunea.
 5. Pisicile înțeleg conceptul de „urmează-mă” și îl aplică cu pricepere, deoarece vor să fie aproape de voi tot timpul.

Pisica ta, vrea toată atenția

 1. Ele vin în grabă să vă întâmpine atunci când auziți cuvintele „Sunt acasă!” – desigur, poate că le este și foame, dar le-a fost dor de voi.
 2. Pisica voastră se asigură că nu muriți de foame, aducându-vă mici „cadouri” pentru a vă hrăni. Așa că, fiți recunoscători și luați șoarecele cu blândețe.
 3. Ea este gata să fie scărpinată și mângâiată de voi, dar nu permiteți niciunei alte persoane să atingă acea burtică pufoasă.
 4. Dacă pisica adoarme pe hainele voastre, nu vă supărați, pentru ea este o modalitate de a vă arăta afecțiunea, chiar dacă trebuie să îndepărtați blana.
 5. Pisica doarme lângă voi deoarece vă consideră o pernă caldă minunată, și, bineînțeles, pentru că sunteți omul ei iubit.
 6. Atunci când vă linge mâinile, nu vrea să vă învețe igiena, ci vă arată afecțiunea ei profundă.
 7. O mușcătură a ei poate să doară, dar nu trebuie să vă faceți griji. Este un semn al dragostei excesive pe care vă-o poartă.
 8. Nu certați pisica dacă vă împiedică să utilizați gadgeturile. Ea doar vă arată că vă iubește și dorește atenția voastră, conform stiai.net.