Sari la conținut
Home » Sterilizarea pisicilor în Capitală se va face prin programul ASPA

Sterilizarea pisicilor în Capitală se va face prin programul ASPA

Pisica se ascunde la roată; sursă foto: Vitawin/Shutterstock

Sterilizarea pisicilor în Capitală se va face prin programul coordonat de ASPA. Sunt aprobate fonduri pentru ca 6.000 de pisici cu sau fără proprietar să poată fi sterilizate gratuit în București, a anunțat joi Primăria Capitalei.

Consiliul General al Municipiului București a aprobat joi un proiect de hotărâre în acest sens.

„Data începerii campaniei va fi comunicată după ce ASPA va încheia contracte de prestări servicii cu medici veterinari”, au transmis reprezentanții Primăriei Capitalei.

Sterilizarea pisicilor în Capitală se va face prin programul coordonat de ASPA. Sunt aprobate fonduri pentru
Sterilizarea pisicilor în Capitală

Sterilizarea pisicilor în Capitală decontată de ASPA

Cabinetele veterinare care se vor înscrie în program vor executa aceste intervenții gratuit pentru posesori sau cei care vor aduce pisicile la cabinet, urmând ca ASPA să deconteze aceste servicii.

De programul de sterilizare a pisicilor, care se va derula prin intermediul ASPA, va putea beneficia orice persoană cu domiciliul sau reședința în București.

Conform acestora, asemenea programe contribuie la stoparea înmulțirii necontrolate a animalelor și la prevenirea abandonului.

ASPA organizează un târg de adopții de căței și pisici la Festivalul RiseUp Student Fest

În cadrul târgului organizat de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), în acest weekend, în Campusul Politehnicii București, bucureștenii pot adopta atât câini, cât și pisici.

”Cățeii noștri se vor bucura de multe mângâieri și recompense din partea iubitorilor de animale, se vor plimba, vor experimenta mirosuri și senzații noi, iar cei mai norocoși vor pleca ACASĂ alături de noile lor familii.

De toți ceilalți ne vom ocupa în continuare să fie sănătoși, sociabili și pregătiți în orice moment să fie promovați și adoptați.”, transmite ASPA București, pe pagina de Facebook.

Târgul de adopții din weekend este deschis vizitatorilor între orele 10:00-18:00, intrarea fiind liberă.