Sari la conținut
Home » Animalele hibrid există! Trei exemple

Animalele hibrid există! Trei exemple

Cel mai gras urs din lume!

Animalele hibrid există. Animalele hibrid nu țin doar de legendă, multe astfel de creature există în lume. Dar, ce înțelegem prin hibrid.

Animalele hibrid (cunoscute și sub denumirea de animale încrucișate) sunt produsul împerecherii a două animale din specii diferite. Ele pot apărea în mod natural, ceea ce este destul de rar, sau pot fi obținute artificial în scopuri specifice.

De asemenea, se crede că animalele din specii sau subspecii separate se pot împerechea în încercarea de a-și ajuta urmașii să evolueze pentru a trăi mai bine în mediul lor.

Animalele hibrid există: Animalele hibrid pot fi de orice dimensiune

Animalele hibrid există: Lup în zăpadă
Animalele hibrid există: Lup în zăpadă care își caută prada

Denumirea animalelor hibrid depinde de sexul și specia părinților. Tatăl care dă prima jumătate a numelui speciei sale, iar mama a doua jumătate a numelui ei.

Acest lucru poate duce la nume de animale hibride amuzante! Haideți să aruncăm o privire peste 3 animale hibrid care există cu adevărat.

Ursul grolar

De obicei, este o idee proastă ca verișorii să se reproducă, dar încercați să îi spuneți asta ursului Grolar: un copil al iubirii dintre cele mai temute două mamifere de pe uscat, ursul polar și ursul grizzly.

Acest hibrid de urs grizzly și urs polar mai poartă și alte nume, printre care „ursul pizzly” sau „ursul zebră”.

Suprapunerea habitatelor dintre grizzly și urșii polari devine un loc interesant pentru încurcăturile romantice ale celor două specii distincte. Produsul poate fi modul în care natura păstrează în viață genele ambelor specii într-un mediu care se schimbă rapid.

În 2006 a fost confirmată, prin teste ADN, prima dovadă în natură a unui hibrid de urs grolar. Ulterior, se crede că numărul de hibrizi confirmați în sălbăticie este de aproximativ 8.

Animalele hibrid există: Dzo

Un produs al unui iac și al unei bovine domestice, Dzo este crescut pentru a fi un animal de povară. Se găsesc în Asia Centrală și poartă alte câteva denumiri: khainag în mongolă și yattle sau yakow în engleză. Deși nu există diferențe ieșite din comun între dzo masculi și femele, femela dzo este denumită oficial „dzomo”.

Dzo sunt sterili și nu se pot reproduce, dar dzomo, în schimb, pot. Ambele sunt mai mari decât părinții lor yak și bovine și, de asemenea, sunt văzute ca fiind mult mai puternice. Ei sunt văzuți ca fiind mai mari și mai buni producători de lapte și carne.

Lupul coiot – Coywolf

Unul dintre cei mai obișnuiți hibrizi care apar în mod natural este lupul coiot. Aceștia sunt compuși dintr-o combinație de coioți cu lupi gri și sunt ocazional numiți „wolfotes”.

Sunt atât de răspândiți încât se crede că practic toți lupii gri din America au legătură cu coioții, potrovit factanimal.

Coywolful tinde să fie mai mare decât un coiot, dar mai mic decât un lup. Comportamentele și manierele lor sunt, de asemenea, intermediare între lupi și coioți. Coywolful are chiar și un urlet hibrid, în care începe să sune ca un lup și se termină cu un țipăt ascuțit de coiot.

Etichete: