Sari la conținut
Home » Dispariția animalului de companie este devastatoare!

Dispariția animalului de companie este devastatoare!

V-ați întrebat vreodată de ce anumite rase sunt încadrate în categoria câini sportivi?

Dispariția animalului de companie este devastatoare! ,,Biggie, cățelul meu, a dispărut din locuința noastră!”, mărturisește cu durere în suflet o bucureșteancă din cartierul Berceni, care trece printr-o perioadă teribilă de îngrijorare.

Este o frică pe care o împărtășesc mulți posesori de câini. Teama că într-o zi animalul lor iubit va dispărea, va fugi, se va rătăci și nu îl vor mai găsi.

Dispariția animalului de companie este devastatoare!

Această tristă poveste despre Biggie, cățelul din Berceni care a dispărut de acasă, a devenit cunoscută când stăpâna lui a împărtășit apelul ei disperat cu comunitatea locală „Ești din Berceni dacă…”. Mesajul său sună astfel

,,Cățelul meu a dispărut de acasă acum 5 zile (cartier Berceni). Cineva mi-a spus că l-a văzut pe la Big acum câteva zile. Răspunde la numele de Biggie, este de talie medie și este prietenos.

Vă rog din suflet să mă contactați la numărul 0739410363, dacă l-ați văzut sau dacă este la dumneavoastră. OFER RECOMPENSĂ!”

După ce anunțul a fost distribuit în comunitatea din Berceni, o altă locuitoare a raportat că l-a văzut pe Biggie. Cu doar două zile în urmă, la benzinăria LUKOIL de pe strada Straja. Din păcate, nu a înțeles la momentul respectiv despre ce câine este vorba.

Zeci de alți bucureșteni au contribuit la distribuirea mesajului despre dispariția lui Biggie

Zeci de alți bucureșteni au contribuit la distribuirea mesajului despre dispariția lui Biggie. Sperând că povestea și imaginea lui vor ajunge în cele din urmă la cineva care l-a văzut. Aceasta ar putea oferi speranța ca stăpâna sa să îl găsească.

Statisticile arată că românii iubesc animalele de companie. Aproximativ jumătate dintre ei au cel puțin un animal de companie, ceea ce înseamnă că numărul lor se ridică la aproximativ 10 milioane.

În București, un animal de companie se găsește în cel puțin una din trei familii. Statisticile indică că în oraș trăiesc peste 600.000 de animale de companie.

Acesta este motivul pentru care multe persoane din București împărtășesc o legătură strânsă cu animalele lor de companie, iar dispariția unui astfel de prieten cu blană poate fi o experiență devastatoare. Sperăm că povestea lui Biggie se va încheia cu reuniunea sa cu stăpâna sa și că el va fi din nou în siguranță acasă, conform b365.ro.