Sari la conținut
Home » Eveniment dedicat iubitorilor de animale! Unde are loc și când?

Eveniment dedicat iubitorilor de animale! Unde are loc și când?

De ce câinii aleargă după coadă?

Eveniment dedicat iubitorilor de animale! Animal Society, în parteneriat cu Four Paws International și cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, organizează un eveniment dedicat iubitorilor de animale pe 19 octombrie, la ora 17:30, în fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța.

Acest eveniment face parte din proiectul „Efort comun pentru un viitor mai bun”, inițiat de Animal Society, Four Paws International și Primăria Municipiului Constanța, care se concentrează pe mai multe campanii de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună din oraș. Și pe programul de sensibilizare a comunității privind gestionarea responsabilă a populației de câini și pisici.

Eveniment dedicat iubitorilor de animale!

Evenimentul este destinat întregii familii și oferă o varietate de activități distractive și concursuri, dar și resurse educaționale referitoare la animale, menite să implice toți membrii familiei.

În cadrul evenimentului, se promovează adopția câinilor de la adăpostul DoggyLand, unde acești câini sănătoși așteaptă o familie iubitoare.

Cei care adoptă vor primi un kit de început, care include toate obiectele necesare pentru îngrijirea noului membru al familiei lor.

Organizatorii oferă și sfaturi și recomandări privind îngrijirea și creșterea responsabilă a animalelor de companie.

 Câinii sunt pregătiți să fie adoptați și să primească multă iubire din partea noilor stăpâni

Câinii Luck, Papy, Deidra, Rita și Albu sunt pregătiți să fie adoptați și să găsească un nou cămin iubitor.

Anca Tomescu, președintele organizației Animal Society, subliniază obiectivul lor de a îmbunătăți calitatea vieții animalelor din Constanța. Acest lucru implică asigurarea adăposturilor sigure, hranei adecvate și îngrijirii medicale.

Implică gestionarea responsabilă a populației de câini fără stăpân. Și educarea comunității cu privire la drepturile și nevoile animalelor. Promovează  compasiunea și responsabilitatea față de toate ființele.

Fiecare cetățean poate contribui la această schimbare, fiecare gest având un impact important asupra eforturilor de a face din Constanța un oraș mai prietenos pentru toate viețuitoarele, conform radioconstanta.ro.