Sari la conținut
Home » Incredibil! Ce a pățit un agent imobiliar iranian după ce a transferat drepturile de proprietate asupra unui apartament unui câine

Incredibil! Ce a pățit un agent imobiliar iranian după ce a transferat drepturile de proprietate asupra unui apartament unui câine

Incredibil! Ce a pățit un agent imobiliar iranian după ce a transferat drepturile de proprietate asupra unui apartament unui câine.

Un agent imobiliar iranian a fost arestat după ce a transferat drepturile de proprietate asupra unui apartament unui câine

Șeful unei agenții imobiliare din Iran a fost arestat recent pentru că a ajutat un cuplu fără moștenitori umani să transfere drepturile de proprietate asupra apartamentului lor câinelui lor de companie.

Omul de afaceri iranian a ajuns la închisoare și firma sa imobiliară a fost închisă la începutul luni august, după ce o înregistrare video, în care apare realizând un transfer neobișnuit de proprietate, a devenit virală pe rețelele de socializare.

În clip, bărbatul poate fi văzut pregătind actele care sunt apoi semnate de un cuplu de oameni, iar apoi de câinele lor de companie, Chester.

Ei bine, din punct de vedere tehnic, proprietarii au luat doar lăbuța câinelui, au pus niște cerneală pe ea și apoi au pus-o pe contract, dar bănuim că asta contează ca semnătură canină.

Agentul poate fi auzit descriind proprietatea, iar odată ce afacerea este încheiată, proprietarii lui Chester pot fi văzuți îmbrățișând și felicitând câinele. Autoritățile iraniene nu le-au împărtășit fericirea, însă…

Agent imobiliar iranian a fost arestat în timp record după apariția clipului cu câinele proprietar

Imaginile cu transferul drepturilor de proprietate au devenit virale în Iran în weekend, iar duminică, proprietarul agenției imobiliare, care a realizat transferul drepturilor de proprietate, a fost arestat pentru „normalizarea încălcării valorilor morale ale societății” și pentru că a autorizat tranzacția „fără bază legală”.


„Poliția l-a arestat pe șeful agenției imobiliare și a închis firma”, a declarat procurorul general adjunct Reza Tabar.

Clericii conservatori nu vad cu ochi buni deținerea de câini în Iran

Aparent, clericii conservatori din Iran nu văd cu ochi buni deținerea de câini, deoarece animalele sunt considerate necurate, așa că această tranzacție a fost considerată o ofensă gravă.

De asemenea, consiliul municipal din Teheran a interzis accesul animalelor în spațiile publice, descriindu-le ca fiind o „problemă majoră”.

A existat chiar o perioadă în care autoritățile iraniene s-au gândit să confiște câinii oamenilor.

„Parlamentarii iranieni au încercat să promoveze o lege care să confiște toți câinii și să îi dea la grădini zoologice sau să îi lase în deșert”, a declarat Dr. Payam Moheb pentru The National.