Sari la conținut
Home » Transformarea totală a unui cățel cuminte atunci când simte violența domestică! Cum a reacționat patrupedul

Transformarea totală a unui cățel cuminte atunci când simte violența domestică! Cum a reacționat patrupedul

  • de

Transformarea totală a unui cățel cuminte atunci când simte violența domestică! Cum a reacționat patrupedul.

Câinele nu a fost niciodată în viața lui agresiv, până într-o zi!

O poveste cu totul impresionantă îl are în centrul atenției pe Camie, un cățel normal, dintr-o familie normală.

Potrivit thedodo.com, totul avea însă să se schimbe într-o zi, iar dintr-un cățel normal, el s-a transformat într-un adevărat erou!

Patrupedul a simțit cum violența asupra unor femei neajutorate înlocuiesc liniștea și armonia zilnică, și a decis să intervină:

“Prietena mea a avut un iubit abuziv. Am ştiut amândouă că este un sociopat, dar, desigur, fiind prietena lui, acest lucru a fost negat mult timp. În cele din urmă, nu a mai putut ignora asta şi a încercat să-l părăsească. În timp ce el o bătea, ea a reuşit să scape şi a fugit încercând să se ascundă la mine în casă, dar nici aici nu era în siguranţă, pentru că el a urmat-o, a forţat zăvorul şi a deschis fereastra franceză. Mi-aş dori să pot spune că una dintre noi a fost curajoasă împotriva lui, dar nu fost deloc aşa. Ne-a încolţit repede şi şi-a folosit pumnii şi nişte eşarfe pentru a ne lega şi a ne ţine sub control. Ne-a spus ce ne va face amândurora (nu aş mai repeta asta aici) şi ne-am resemnat, fiind prea speriate pentru a ne lupta şi a ne salva amândouă… […] Atunci Camie, câinele meu a spart geamul ferestrei franceze şi s-a năpustit în cameră. Camie este un câine prietenos, iubitor şi oarecum naiv. Este un patruped cât se poate de blând cu toţi copiii din cartier şi nu l-am auzit mârâind niciodată, dar când Camie s-a repezit la acest bărbat, parcă devenise un alt animal. Ochii săi deveniseră sălbatici şi avea spume la gură, era rănit din cauza tăieturilor pe care le primise lovind geamul şi, într-o clipă, a fost deja deasupra acestui bărbat, mârâind.

Transformarea totală a unui cățel!

Din fericire, zgomotul l-a alarmat pe tatăl uneia dintre fete, care a anunțat imediat poliția:

„Zgomotul produs de geamul spart şi mârâitul lui Camie l-au alarmat din fericire pe tatăl meu care tocmai se îndrepta spre casă; el a chemat poliţia, care l-a arestat pe iubitul abuziv al prietenei mele. Interogat ulterior, s-a dovedit că nu era prima dată când a fost abuziv faţă de o femeie lipsită de apărare. […] Câinii sunt adesea numiţi cei mai buni prieteni ai omului, dar uneori sunt mai mult decât simpli prieteni – sunt eroii noştri.”