Sari la conținut
Home » Cățelul intră în supermarket și se comportă exact ca un om! Gestul uimitor al patrupedului

Cățelul intră în supermarket și se comportă exact ca un om! Gestul uimitor al patrupedului

  • de

Cățelul intră în supermarket și se comportă exact ca un om! Gestul uimitor al patrupedului.

Gustarea preferată nu va reprezenta niciodată o problemă pentru următorul patruped!

Un Doberman a impresionat pe toată lumea cu inteligența și acțiunile sale! El merge împreună cu stăpânul său în supermarket, își alege gustarea preferată, o ridică frumos de pe raft și merge ambițios către casa de marcat pentru a „plăti” produsul!

Pe nume Kruz, patrupedul are cinci ani, dovedind din nou inteligența de care pot da dovadă prietenii noștri cu patru picioare. Pe lângă că știe exact ceea ce își dorește din magazin, el se comportă extrem de „civilizat”, nu produce deranj pe rafturile atent aranjate, fiind un client model.

Potrivit thedodo.com, ingeniozitatea acestui câine este evidentă, iar videoclipul a devenit imediat viral pe rețelele de socializare.

Cu siguranţă, un astfel de comportament denotă un bun dresaj din partea prietenului său uman. Totuşi, trebuie spus că nu toţi câinii sunt capabili să acţioneze la fel şi să pună în practică gesturi şi obiceiuri atât de umane.

Clienții și angajații, atunci când îl întâlnesc, se opresc să-l mângâie și să-l salute, iar el nici că ar putea fi mai fericit.

Cățelul intră în supermarket și se comportă într-un mod cu totul neobișnuit!