Sari la conținut
Home » Avere de 5 milioane de dolari lăsată moștenire cățelului său! Legătura strânsă dintre cei doi

Avere de 5 milioane de dolari lăsată moștenire cățelului său! Legătura strânsă dintre cei doi

  • de

Avere de 5 milioane de dolari lăsată moștenire cățelului său! Legătura strânsă dintre cei doi.

Un afacerist din SUA a lăsat toată moștenirea cățelului său!

Un om de afaceri bogat, în vârstă de 83 de ani, i-a lăsat o avere de 5 milioane de dolari căţeluşei sale preferate, o femelă Border Collie pe nume Lulu.

Pe numele său Bill Dorris, bărbatul a murit la vârsta de 83 de ani, iar la câteva luni după deces, testamentul i-a fost deschis şi avocaţii au descoperit o surpriză pentru cea care i-a fost alături toată viața.

Necăsătorit, acesta locuia la ferma sa din Nashville, Tennessee, iar la finalul anului 2020 a murit. A lăsat căţeluşa pe mâinile bunei sale prietene Martha Burton, dar şi suma de 5 milioane de dolari bani ce urmează a fi utilizaţi doar pentru îngrijirea patrupedului.

„Nu prea ştiu ce să cred, se pare că a iubit-o cu adevărat pe această căţeluşă mică”

În testament, Bill a mai menţionat că prietena sa, care se mai ocupase de câine cu ani în urmă, pe vremea când omul de afaceri călătorea pentru angajamente de muncă, trebuia să fie rambursată lunar pentru orice cheltuieli suplimentare care ar putea surveni ca urmare a şederii căţeluşei în casa lui.

În plus, ce se va întâmpla cu toţi acei bani dacă nu vor fi cheltuiţi la timp pentru credincioasa lui prietenă cu patru picioare? Nici măcar Martha Burton nu a putut răspunde la această întrebare:

„Chiar şi cu îngrijiri de lux pe tot parcursul vieţii şi produse scumpe pentru câini sau jucării, tot vor rămâne o mulţime de bani”, a declarat femeia intrată în posesia averii colosale.

Cu toate acestea, în testament, omul de afaceri nu a făcut absolut nicio referire la ceea ce ar trebuit să se întâmple cu Lulu când şi aceasta va muri.