Sari la conținut
Home » Cruzime de neimaginat. Bărbat reţinut după ce a omorât în bătaie un căţel

Cruzime de neimaginat. Bărbat reţinut după ce a omorât în bătaie un căţel

Cruzime de neimaginat. O scenă oribilă, de neimaginat a dus la retinerea unui bărbat din comuna Băniţa, judeţul Hunedoara. Acesta este reținut pentru 24 de ore după ce a lovit un căţel de şinele de cale ferată.

Din păcate, în urma leziunilor, animalul a murit, iar cadavrul acestuia a fost aruncat pe copertina unei clădiri din staţia CFR Merişor., informează News.ro.

„La data de 01 august 2022, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au stabilit că un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Băniţa, judeţul Hunedoara, a lovit un animal din specia canină, rasa comună, mascul, în vârsta de aproximativ 6 săptămâni, de şinele de cale ferată provocându-i acestuia leziuni la nivelul cutiei craniene şi vertebrelor cervicale.

În urma loviturilor suferite, animalul a decedat, iar cadavrul acestuia a fost aruncat de către bărbatul în vârstă de 49 de ani pe copertina unei clădiri din staţia CFR Merişor”, transmite IPJ Hunedoara, într-un comunicat de presă.

În cauză, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au întocmit dosar de cercetare penală pentru uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat unităţii de parchet competente pentru a dispune luarea măsurilor legale ce se impun.