Sari la conținut
Home » Doi ani de la dispariția celebrului Karl Lagerfeld! Viața extravagantă a pisicii sale milionare

Doi ani de la dispariția celebrului Karl Lagerfeld! Viața extravagantă a pisicii sale milionare

  • de

Doi ani de la dispariția celebrului Karl Lagerfeld! Viața extravagantă a pisicii sale milionare.

Choupette, pisica rămasă cu o avere colosală după moartea lui Karl Lagerfel!

Karl Lagerfeld s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani, din cauza unor complicații provenite de la un cancer pancreatic, pe 19 februarie 2019. Unul dintre cei mai mari și importanți designeri din lume, Karl o iubea nespus de mult pe pisica sa, pe nume Choupette. Potrivit informațiilor, în noaptea în care acesta a trecut în neființă, pisica era preocupată să petreacă clipe de relaxare urmărind la televizor emisiunea ”The Bachelor”.

De rasă birmaneză, Choupette a fost una dintre marile iubiri ale designerului, și chiar dacă nu a fost niciodată căsătorit, acesta a declarat că și-ar fi unit destinul cu pisica sa răsfățată.

La moartea sa, Karl i-a lăsat lui Choupette o mare parte din averea sa, estimată la 178 de milioane de lire sterline, însă pisica pare să aibă un spirit antreprenorial destul de dezvoltat, reușind să strângă singură 3 milioane de lire sterline doar din contractele de modelling și publicitate.

În ianuarie 2020, Caroline Lebar, șefa de PR pentru brandul Karl Lagerfeld, a menționat pentru New York Times că felina locuiește acum cu ”dădaca ei”, menajera Françoise Caçote

Mersul la shopping, cina din farfurii de porțelan, două servitoare și un iPad, viața zilnică a pisicii!

De altfel, când era Karl în viață, Choupette avea două servitoare personale, un iPad, mergea la shopping și lua cina din farfurii de porțelan, stând la masă cu designerul.

”Urăște alte animale și urăște copiii”, obișnuia să spună Karl despre ea.

”Îi place să se joace cu cele două îngrijitoare și cu mine. Ele au grijă de blana ei frumoasă, îi fac tratamente la ochi. Ea este centrul universului. Dacă o vedeți, înțelegeți despre ce vorbesc”.

Comparând-o cu legendara actriță Greta Garbo, Lagerfeld mai spunea:

”Are ceva memorabil, felul în care se mișcă, felul în care se joacă. Este o sursă de inspirație pentru eleganță. Pentru atitudine”.

Un purtător de cuvânt a declarat pentru Mirror Online că Choupette a trecut cu greu de perioada de doliu.

„La o vârstă așa de fragedă, pentru o pisică, doliul este foarte dificil. Karl Lagerfeld va fi mereu tăticul ei. Ea speră ca fanii ei loiali să continue să o iubească pentru a-i ușura astfel durerea”.