Sari la conținut
Home » Află ce avere au unele dintre cele mai bogate animale de pe planetă

Află ce avere au unele dintre cele mai bogate animale de pe planetă

Află ce avere au unele dintre cele mai bogate animale de pe planetă. S-ar putea să nu ne gândim la animale ca fiind bogate, dar unele dintre ele stau foarte bine la acest capitol. De la fonduri fiduciare de caritate până la venituri obținute ca vedete de cinema, aceste canimale trăiesc o adevărată viață de nabab.

Co-fondatorul Microsoft a lăsat o adevărată moștenire animalului său

Regretatul Paul Allen, co-fondatorul Microsoft, a creat un trust caritabil pentru animalul său de companie, o caracatiță în vârsta de 15 ani, pe nume Octopussy. Trustul creat valorează în prezent aproximativ 100 de milioane de dolari și averea va merge către descendenții lui Octopussy după moartea acesteia. Acest lucru face Octopussy unul dintre cele mai bogate animale din lume chiar dacă nu este nevoit să își bată capul cu administrarea acestei averi.

Un alt animal foarte bogat este Gunther IV, un ciobănesc german care a moștenit 372 de milioane de dolari de la stăpâna sa, contesa germana Karlotta Liebenstein. Trăiește o viată extravagantă, călătorind într-un jet privat, este cazat în hoteluri de lux și multe alte extravaganțe solicitate de contesa Karlotta Liebenstein.

Averi fabuloase câștigate de animale

Nu toate averile animalele bogate provin din fonduri fiduciare; unele și-au făcut propriii bani. De exemplu, Grumpy Cat a fost o felină celebră care a jucat în filme, reclame TV și alte apariții media. Cu o avere neta estimată la 99 de milioane de dolari, Grumpy Cat a fost unul dintre cele mai bogate animale de pe planetă înainte de moartea ei, în 2019.

Apoi mai este Keiko balena ucigașă, care a jucat în filmul Free Willy din 1993. Keiko a câștigat în jur de 36 de milioane de dolari pentru rolul sau și a continuat să trăiască o viată de lux într-un sanctuar marin din Islanda.

In cele din urmă, este Tai elefantul, care a jucat în filmul din 2006 Water for Elephants. Tai a câștigat 12 milioane de dolari pentru rolul ei, sumă care a folosiă pentru a cumpăra o casa de 20 de acri, cu o piscină și o bucătărie gourmet.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bogate animale din lume. De la fonduri fiduciare până la salariile vedetelor de cinema, toți și-au făcut un nume pentru ei înșiși și pentru conturile lor bancare. Fie că își folosesc averea pentru a-i ajuta pe alții sau doar pentru a se bucura de lucrurile mai frumoase din viată, aceste creaturi trăiesc cu siguranța o viată bună.