De 2675 Vizualizari

Ce mesaj a fost postat pe pagina de socializare a lui Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld: „Cu o inimă odată rece…”

Pe contul de Instagram a lui Choupette, faimoasa birmaneză cu ochi albaștri a lui Karl Lagerfeld, a fost afișat, marți, un mesaj de condoleanțe după moartea designerului, conform Daily Mail.

Faimoasa birmaneză care ar putea moșteni averea de 150 de milioane de lire sterline a lui Karl Lagerfeld,, Choupette, a transmis, pentru prima dată, după moartea designerului, un mesaj în care își exprimă regretul pierderii, conform agerpres.ro

În mesaj, Choupette – cu care la un moment dat Lagerfeld a spus că s-ar fi căsătorit, dacă ar fi fost posibil – se declară „cu inima frântă” după moartea acestuia şi mulțumește tuturor care i-au transmis mesaje de condoleanţe.
„Vă mulţumesc tuturor pentru condoleanţe (emoji cu o pisică plângând). Cu o inimă odată rece, dar acum frântă, intru în doliu”, „scrie” Choupette.

Mesajul de pe contul de Instagram choupettesdiary este însoţit de o fotografie în alb-negru înfățișând-o pe birmaneză în spatele unei voalete negre.

Felina a fost în ultimii ani centrul universului lui Lagerfeld, însoţindu-l în călătorii, purtând coliere de diamant şi câştigând peste 2,5 milioane de dolari ca „model”.

Citește continuarea pe EVZ.RO

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X