Sari la conținut
Home » Un cățel adorabil a fost abandonat cu un mesaj emoționant!

Un cățel adorabil a fost abandonat cu un mesaj emoționant!

  • de

Un cățel adorabil a fost abandonat cu un mesaj emoționant!

O familie, singura salvare pentru un cățel ajuns pe drumuri!

Voluntarii asociaţiei The Rescue Journey, Maine, SUA, au salvat un căţeluş adorabil. O femeie i-a informat despre prezenţa unui patruped pe străzi şi oamenii s-au pus rapid în mişcare pentru a-i schimba viața.

Din păcate pentru o mulțime de animale de companie, diferiți oameni decid să le abandoneze pe stradă, fără milă. Așa a fost cazul și cățelului din următoarea poveste. Din fericire, a fost salvat la timp, primind apă şi hrană în încercarea de a-l stabiliza înainte de a fi transferat la adăpost.

Când salvatorii au ajuns la faţa locului, au observat că puiul era foarte speriat şi flămând şi s-au apropiat cu mare atenţie pentru a nu-l speria.

Organizaţia salvează animalele maltratate sau abandonate de foştii lor stăpâni şi fiecare caz pe care îl rezolvă este prezentat în mediul online, pentru a trage un semnal de alarmă.

În ciuda stării deplorabile în care a fost găsit, altceva i-a surprins pe salvatori. Bietul pui avea o foaie de hârtie la gât însoţită de un mesaj trist:

„Am nevoie de o casă”.

Voluntarii l-au dus pe căţeluş la adăpost, unde a primit toate îngrijirile necesare. Este doar o chestiune de timp până când puiul va fi adoptat de o familie care să-i ofere toată dragostea de care ai nevoie.

Un cățel
Un cățel