Sari la conținut
Home » Un pește bolnav este salvat de pe rafturile unui magazin! Transformarea uimitoare în noua sa casă

Un pește bolnav este salvat de pe rafturile unui magazin! Transformarea uimitoare în noua sa casă

  • de

Un pește bolnav este salvat de pe rafturile unui magazin! Transformarea uimitoare în noua sa casă.

Magazinul Walmart, locul de unde a fost salvat un pește de la moarte!

Un peşte Betta stătea într-un borcan, pe un raft întunecos din magazinul Walmart, ignorat de zile bune. Corpul său era într-o stare groaznică, îşi pierduse culoarea şi începuse să se altereze.

Potrivit thedodo.com, peştele bolnav era într-o stare groaznică, plutind într-un mic borcan ce era aşezat în spatele unui alt peşte Betta, mai frumos şi mai colorat.

Starea lui de sănătate era precară şi nu ar mai fi supravieţuit prea mult dacă o femeie nu ar fi avut iniţiativa de a-l lua de acolo şi de a încerca să-i schimbe viaţa.

Victoria Schild se afla la cumpărături în acea zi şi cu siguranţă nu plănuise să ia vreun animal de la Wallmart, dar când l-a văzut pe acest peşte bolnav, a fost tare mâhnită.

„M-am întristat pentru soarta micului Betta şi am decis că nu trebuie să-l las să moară acolo, putrezind. Eram 95% sigură că va muri în acea noapte,” a declarat Victoria pentru The Dodo.

Nu era sigură cât timp va supravieţui micul peşte, dar îşi dorea ca în ultimele sale clipe să se simte cât mai confortabil, nu ignorat pe raftul unui magazin.

La început, peştele nu arăta foarte bine, iar Victoria era sigură că nu va supravieţui.

„Când am ajuns acasă, am început să mă interesez de tot ce aş putea face pentru a-l ajuta să-şi revină şi probabil după o săptămână de stat în apă caldă, curată, medicamente şi îngrijire de bază, starea lui ar fi putut să se îmbunătăţească”, a spus ea.

După o săptămână de îngrijiri, Betta-ul dădea semne că îşi revine din ce în ce mai mult. Coada lui a început să se regenereze şi încerca să înoate încet în noua lui casă.

„Am fost foarte surprinsă”, a spus ea. „Ştiam că dincolo de toate problemele de sănătate se află un peşte frumos. Dar ceea ce m-a cucerit a fost voinţa lui de a trăi.”

S-a hotărât să-l numească Argo, iar peștele a răsplătit-o cu frumusețea sa refăcută după boala care l-a afectat.