Sari la conținut
Home » Monstrul din adâncuri. Are 134 de kilograme la 80 de ani. Uite despre ce pește este vorba

Monstrul din adâncuri. Are 134 de kilograme la 80 de ani. Uite despre ce pește este vorba

Monstrul din adâncuri. Are 134 de kilograme la 80 de ani. Uite despre ce pește este vorba. Nu este o minciună pescărească, un comerciant de pește din Anglia a cumpărat un halibut „monstru” de aproximativ trei metri.

„Este un monstru, un exemplar frumos. Are peste 134 de kg. Este cea mai mare captură pe care am văzut-o în viața mea și fac asta de la 12 ani”, a spus comerciantul.

Jamie Barrett, proprietarul Marple Fishmongers și restaurantul cu fructe de mare The Fisherman’s Table din Marple, Stockport, a preluat marți dimineață peștele uriaș.  „Monstru” care cântărea mai mult de 134 de kg pentru 2.000 de lire sterline, la începutul acestei săptămâni, scrie Daily Mail.

”Monstrul” cântărea mai mult de 134 kg și avea 2,7 metri. Barrett spune că este cel mai mare pește pe care l-a văzut vreodată în cei 22 de ani pe care i-a strâns în comerț.

„Este un monstru, un exemplar frumos. Are peste 134 de kg. Este cea mai mare captură pe care am văzut-o în viața mea și fac asta de la 12 ani”, a spus tânărul de 34 de ani.