Sari la conținut
Home » Surpriza din mașina: Animăluțul care a fost găsit în motor

Surpriza din mașina: Animăluțul care a fost găsit în motor

Surpriza din mașina. Zilele trecute, Angie Stark se întorcea acasă de la serviciu în Fort Wayne, Indiana. Aceasta a decis să oprească la o spălătorie auto locală pentru a-și curăța mașina.

Stark se aștepta să dureze doar câteva minute înainte de a-și putea continua drumul.

Dar s-a înșelat.

Surpriza din mașina

O marmotă
O marmotă care privește atent la camera

În timp ce echipa de curățenie de la Mike’s Carwash s-a deplasat pentru a începe să spele mașina lui Stark, au observat câteva smocuri de blană care ieșeau din grila din față. Toată lumea a fost luată prin surprindere.

„Imaginați-vă surpriza mea când văd privirea de pe fața lui și spune: „Chestia asta e vie””, a declarat Stark. „Următoarea propoziție m-a făcut să țopăi afară pentru a arunca o privire: ‘Este blănos și se mișcă!’. Blana îi ieșea prin grilă, așa că nu prea puteam vedea mare lucru”.

Așa a început ceea ce avea să fie mult mai mult decât o simplă spălare de mașini.

La început, Stark și cei de la curățenie au crezut că blana aparținea unui iepure care țopăise cumva în interiorul compartimentului motorului.

După ce capota a fost deschisă pentru a se vedea mai bine, animalul a fugit mai adânc în interiorul spațiului. Acest lucru a făcut mai greu de spus cu certitudine cine era el, mai exact.

În scurt timp, angajații de la un atelier mecanic Jiffy Lube din apropiere au venit să dea o mână de ajutor.  Și atunci au ajuns față în față cu pasagerul clandestin blănos.

„Ne-am dat seama că era o marmotă mare și nefericită!” a spus Stark.

Eliberarea animăluțului

A fost chemat controlul animalelor și, în următoarele două ore, mecanicii au dezasamblat mașina lui Stark suficient de mult pentru a putea în sfârșit să ajungă la marmota – punându-și degetele în pericol de mușcături în acest proces.

„Am fost atât de impresionată de toți tinerii care au fost atât de amabili și de folositori!” a declarat Stark. „Fiecare dintre ei și-a arătat grija pentru acest micuț”.

Chiar și după ce a fost scoasă din mașină, marmota a rămas nemulțumită, potrivit thedodo.

„Am fost cu toții ușurați să îl vedem supărat și sănătos în cușcă, pentru a fi eliberat într-o pădure din apropiere”, a spus Stark.