Sari la conținut
Home » Șocant! S-a mutat în mașină cu pisica și câinele

Șocant! S-a mutat în mașină cu pisica și câinele

S-a mutat în mașină cu pisica și câinele

S-a mutat în mașină cu pisica și câinele. O femeie din Canada a luat o decizie radicală și și-a schimbat complet stilul de viață. Ea locuiește acum într-o mașină electrică Tesla, împreună cu doi patrupezi.

Motivul pentru această schimbare drastică a vieții și avantajele pe care le experimentează în prezent au fost explicate de către ea.

S-a mutat în mașină cu pisica și câinele

La început, Stephanie Virovec nu și-ar fi imaginat că va părăsi vreodată orașul său natal din Alberta, Canada. Din acest motiv, a investit într-un apartament, crezând că este o decizie bună pentru viitor și că îi va permite să se retragă mai devreme la pensie.

Cu toate acestea, după doar câteva săptămâni de locuit în acel apartament, Stephanie a realizat că a făcut o greșeală imensă. A simțit anxietate și nu a suportat să locuiască singură într-un spațiu atât de mare. Astfel, în vara anului 2022, ea s-a mutat într-o mașină Tesla și a transformat-o într-un mic cămin.

Ea a mărturisit că avea un interes crescând pentru viața într-o mașină sau furgonetă și pentru ideea de a călători pe drumuri, dar a ezitat să facă o astfel de investiție semnificativă. În schimb, a început prin a trăi în propria mașină, care la momentul respectiv era un model Mitsubishi.

Pentru a testa dacă acest stil de viață îi place. A simțit o îmbunătățire imediată în starea ei de bine și, după doar o săptămână, a revenit în apartamentul ei pentru a-l elibera complet.

Acum, Stephanie trăiește pe drumuri și lucrează online după ce și-a dat demisia de la jobul său anterior. Ea completează veniturile din chiria apartamentului și călătorește într-o Tesla Model Y, pe care a primit-o cadou de la fostul ei iubit.

Tranziția la viața în mașină nu a fost ușoară

Pe lângă ea, călătoresc și doi patrupezi, un câine numit Snow și o pisică numită Finley. Ea a decis să împărtășească această experiență cu mii de urmăritori pe TikTok. Speră să le arate cum este să trăiești într-un spațiu mic.

Tranziția la viața în mașină nu a fost ușoară. Stephanie a recunoscut că a durat ceva timp până să se adapteze la acest stil de viață. A organizat spațiul din mașină astfel încât patul câinelui să fie lângă scaunul pasagerului.

Deasupra unui răcitor de apă unde depozitează hrana. În partea din spate a mașinii, a creat un mic pat pentru ea și pisică, alături de o saltea dublă.

Cu multă planificare și organizare, Stephanie a făcut față vieții în mașină. A folosit băile publice pentru igienă personală. Spălarea hainelor a necesitat planificare pentru a le usca înainte de a pleca în călătorii.

Cu toate acestea, ea a subliniat că economisește mult bani în acest mod, întrucât cele mai mari costuri sunt legate de parcare și încărcarea mașinii. A descoperit că există multe locuri de parcare cu puncte de încărcare gratuite în Statele Unite și Canada. Ceea ce a făcut călătoriile sale să fie accesibile din punct de vedere financiar.

Viața lui Stephanie Virovec într-o mașină Tesla alături de câinele și pisica ei a adus beneficii semnificative în ceea ce privește economiile și starea ei de bine. Ea a găsit în această experiență un mod de viață care se potrivește mai bine cu preferințele și necesitățile ei, conform playtech.ro.