Sari la conținut
Home » Cine spune că o pisică are nevoie de om pentru a putea călători? O pisică din Tokyo călătorește regulat cu metroul

Cine spune că o pisică are nevoie de om pentru a putea călători? O pisică din Tokyo călătorește regulat cu metroul

Cine spune că o pisică are nevoie de om pentru a putea călători? O pisică din Tokyo călătorește regulat cu metroul. Nu există o altă dovadă mai bună cu privire la independența pisicilor!

Rețeaua de transport subteran din Tokyo este favorita unei pisici curajoase!

O pisică din Tokyo ne arată din nou, că pisicile se pot descurca foarte bine și fără ajutorul oamenilor. Călătorii rețelei de transport subteran din capitala Japoniei au fost uimiți inițial de pasagerul patruped care se comporta în cel mai firesc mod posibil în metrou.

Chiar dacă rețeaua de metrou din oraș este una foarte complicată pentru oameni, pisica curajoasă nu are nici cea mai mică problemă. Trecătorii au devenit obișnuiți cu imaginea pisicii pe unul din scaune, mai ales că aceasta călătorește destul de des folosind acest mijloc de transport.

Ineditul pasager a fost observat la metrou pentru prima dată în 2013, diverse persoane realizând fotografii pe care le-au postat pe Twitter. Ce e de remarcat este faptul că pisica încearcă, de fiecare dată, să ocupe cât mai puțin loc pe scaune pentru a nu-i deranja pe cei din jur.

Însă, apare o întrebare esențială în această privință. Oare pisica și-a făcut abonament sau își cumpără bilet de trecere de fiecare dată?

 

O pisică din Tokyo călătorește