Sari la conținut
Home » Ce a făcut un inginer de elicoptere pentru a salva un pui de pisică

Ce a făcut un inginer de elicoptere pentru a salva un pui de pisică

Ce a făcut un inginer de elicoptere pentru a salva un pui de pisică ne va emoționa pe toți. Adam Hughes, inginerul de elicoptere, nu a putut sta nepăsător când a văzut drama unui motănel rănit și speriat.

Astfel, potrivit BBC, Adam Hughes pleca de la muncă, o bază aeriană militară de lângă Helston, Anglia, când a văzut pisoiul la marginea aerodromului. Dar când a vrut să-l prindă, motănelul speriat a fugit sub o mașină parcată și s-a strecut în  zona motorului.

Adam a cerut acceptul proprietarului mașinii permisiunea să-i demonteze mașina și l-a primit.

Motănelul a fost recuperat cu un picior rupt. Când Adam Hughes a văzut prima dată pisicuța, a observat că își târa un picior din spate. După ce pisica speriată a sărit pe țeava de eșapament a mașinii şi, mai departe, a ajuns în zona motorului, el și încă doi bărbați au încercat din răsputeri să o caute, folosindu-se de lanternele de la mobile, însă n-au avut succes. Din fericire, proprietarul mașinii se afla într-un hangar din apropiere.

Acesta a înţeles situaţia şi nu s-a temut nicio clipă că un străin îi demontează maşina, deloc ieftină.

Cum bine bănuia bărbatul, pisoiul a fost descoperit ascuns în mecanismul mașinii. Hughes a sunat la un centru de adopție pentru pisici, de unde a adoptat el un motan cu 11 ani în urmă și care murise doar cu o zi înainte de acest incident.

Pentru că puiul avea un picior rupt, a fost dus de urgență la veterinar care a decis să-i amputeze piciorul rupt. Managerul centrului de adopții, Samantha Lawton, a spus că pisoiul nu ar fi supraviețuit fără ajutorul lui Adam Hughes.

După intervenția de la veterinar a fost preluat de un asistent al centrului care îl va ajuta să-și revină și să învețe să meargă cu trei picioare.

Este recomandat să verifici mereu înainte să pleci la drum iar dacă descoperi o pisică în interior şi nu te descurci să o scoţi singur (nici nu prea ai cum), apelează cu încredere la personalul ISU care are în dotare diferite dispozitive de descarcerare şi astfel animăluţul poate fi recuperat în siguranţă.