Sari la conținut
Home » Cum scapi de părul de animal de pe haine și din mașina de spălat

Cum scapi de părul de animal de pe haine și din mașina de spălat

animalului de companie

Cum scapi de părul de animal de pe haine și din mașina de spălat utilizând un truc simplu, un produs banal, pe care toți îl putem achiziționa, ne ajută să facem acest lucru.

Dacă ai animale de companie acasă, cel mai probabil te lupți constant cu părul lăsat de câini sau pisici. De multe ori, animalele de companie dorm pe haine sau pături, lăsând păr care cu greu mai poate fi scos.

Cei mai mulți iubitori de animale se confruntă cu părul animalelor lor de companie care se pune pe haine. Acesta este foarte greu de îndepărtat, așa cum am menționat, și, în unele cazuri, acesta blochează sau chiar deteriorează mașina de spălat haine.

Cum scapi de părul de animal cu un truc simplu

Am aflat un truc pe care aproape nimeni nu-l cunoaște, iar metoda este simplă. Cumpără un burete de spălat vase și pune-l în cuva mașinii în timpul spălării, iar rezultatul te va scăpa de o problemă enervantă!

A pus un produs în mașina de spălat și a descoperit un truc genial si acum îl spune la toată lumea. Trucul cu buretele de vase în mașina de spălat este unul binevenit. Tot ce trebuie să faci este să îl pui în cuva mașinii, în timpul spălării, iar firele de păr se vor lipi ca un magnet pe partea verde a buretelui. Rezultatul te va uimi, cu siguranță!

În afară de acest truc mai sunt și altele. Spre exemplu, trucul cu oțet te poate ajuta, de asemenea. Se toarnă un pahar de oțet alb în sertarul pentru balsam, înainte de a porni mașina de spălat, pentru a putea ajunge rapid la haine. Se adaugă și balsam de rufe în timpul spălării, iar balsamul întinde fibrele și permite hainelor să scape de firele de păr de pe ele.

Se mai pot folosi și șervețele umede. Ele trebuie introduse în cuva mașinii de spălat, împreună cu hainele. Șervețelele adună părul și scamele. Doar două șervețele umede în interiorul cuvei mașinii de spălat sunt suficiente.

Sfaturile vă sunt oferite de PROFICLIN, un shop online cu produse pentru curațenie! Beneficiază acum de produsul Detergent pentru curatarea grupurilor sanitare, Best, 1 kg”,  pentru a avea o viață curată.