Sari la conținut
Home » Studiul care îi va lăsa mască pe proprietarii patrupezilor. „Spune-mi ce rasă de câini ai ca să-ți spun ce tip de persoană ești”

Studiul care îi va lăsa mască pe proprietarii patrupezilor. „Spune-mi ce rasă de câini ai ca să-ți spun ce tip de persoană ești”

caini in tren; sursă foto: the guardian.com

Există un adevăr în afirmația conform căreia câinii și stăpânii lor sunt la fel. Uneori, se pare că tu și câinele tău aveți multe în comun. Nu este vorba doar de percepția ta. Studiile sugerează că atât câinii cât și stăpânii lor împărtășesc mai multe trăsături de personalitate.

Noi o vedem cu siguranță. O mulțime de proprietari de ciobănesc german sunt feroce de loiali, la fel ca și câinii lor, iar părinții de Border Collie sunt de obicei plini de energie. Așadar, ce spune despre tine rasa câinelui tău?

Bulldog francez: Îți place spațiul tău

Dacă ai un bulldog francez Nu spunem că ești încăpățânat, dar probabil că ai niște opinii destul de puternice. Avem dreptate? Independența este al doilea nume al tău, motiv pentru care te găsești adesea făcându-ți propriul tău lucru. Cu siguranță nu este un lucru rău, dar nu uita să te sprijini pe oamenii din cercul tău intim.

Ogarul italian: Ești în mod natural hrănitoare

Dacă ai un Greyhound italian, cel mai probabil ești empatic. Simțiți toate sentimentele și absorbi energia altora ca un burete. Chiar dacă poți fi timid uneori, nu te temi să te deschizi în fața celor cu care te simți foarte bine. Doar nu uita să îți umpli propriul pahar înainte de a-i ajuta pe cei din jurul tău.

Câine ciobănesc german: Ești extrem de loial

Posesorii de câini Ciobănesc German pot părea … serioși (aveți acea „față de morocănos odihnit”), dar în adâncul sufletului, sunteți un mare înduioșător. Sunteți extrem de loial prietenilor și familiei și vă țineți întotdeauna de cuvânt. Iar dacă cineva îi amenință pe cei dragi ție, toate pariurile sunt anulate.

Border Collie: Ești mereu în mișcare

Proprietarii de Border Collie au o grămadă de energie. Adică, trebuie să o faci pentru a ține pasul cu această rasă. Dacă trebuie să faci ceva, te ocupi de asta. Pentru că ești atât de inteligent, te plictisești când nu ești provocat. Alege-ți un hobby, cum ar fi tricotatul sau puzzle-urile, pentru a-i oferi minții tale un alt tip de antrenament.

Labrador Retriever:

Ești extrovertitul suprem; la o petrecere, tu ești cel care prezintă oamenii unii altora și te asiguri că toată lumea se distrează. Și cu tine în preajmă, nu există nicio îndoială că se distrează.

Golden Retriever: Muncești din greu și te joci din greu

Proprietarii de Golden Retriever știu cum să se distreze, dar știți și când este timpul să deveniți serioși. Dacă ați avea un motto, acesta ar fi „muncește din greu, joacă din greu”. Sună corect? Te înțelegi cu aproape toată lumea, iar prietenii tăi pot avea încredere în tine pentru a le păstra cele mai profunde secrete.

Poodle: Ești creativ

Ți-a spus cineva vreodată că ești un artist? Da, așa am crezut și noi. Proprietarii de pudeli sunt oameni creativi care au un ochi pentru stil. Preferi să-ți redecorezi bucătăria sau să participi la o lectură de poezie decât să-ți faci timp pentru un joc de adus. Dar ai și o latură răutăcioasă și îți place să te complaci în plăceri vinovate, cum ar fi reality TV.

Rottweiler: Ești o persoană casnică

Dacă ești proprietarul unui Rottweiler, ești un pic mai casnic. Preferi să te cuibărești pe canapea cu Netflix, un bol de floricele și cu Rottie-ul tău decât o reuniune în orice zi. Când te întâlnesc, oamenii au adesea prima impresie că ești timid sau distant. Dar le dovedești destul de repede că se înșeală.

Ce spune despre tine rasa ta de câine

Poate fi amuzant să vezi câte trăsături de personalitate ai în comun cu câinele tău (iar studiile susțin aceste relații). Sunteți amândoi deschizători de drumuri? Amândoi loiali și demni de încredere? Sau aveți în comun dragostea pentru brânză? Îmbrățișați în egală măsură toate asemănările și diferențele voastre, pentru că ele sunt cele care vă fac o pereche fantastică, potrivit lovetoknowpets.com.