Sari la conținut
Home » Salvați de la o viață îngrozitoare într-un circ, doi frați lei se bucură pentru prima oară de libertate!

Salvați de la o viață îngrozitoare într-un circ, doi frați lei se bucură pentru prima oară de libertate!

  • de
lei

Din cuprinsul articolului

Salvați de la o viață îngrozitoare într-un circ, doi frați lei se bucură pentru prima oară de libertate!

Totul s-a petrecut în Denver, Colorado!

Mulțumită celor de la Animal Defenders International, cinci lei au reușit să cunoască ce înseamnă libertatea, după o viață petrecută la circ. Următorul pas a fost reprezentat de mutarea către diferite rezervații naturale, puse la dispoziție de Wild Animal Sanctuary.

De acum înainte, spațiul extrem de întins, verdeața și libertatea vor înlocui cuștile mici și neprimitoare de la circ, iar ei se vor putea bucura de viață, așa cum ar trebui să fie normal.

lei
lei

Doi fraţi, Pancho şi Temuco ,în cele din urmă s-au reunit, iar activiştii ADI nu şi-ar fi imaginat niciodată o legătură atât de puternică între aceşti fraţi.

„Această revedere încântătoare ar trebui să servească drept memento pentru animalele care suportă abuzuri îngrozitoare în circuri şi adesea sunt înfometate şi forţate să muncească până la epuizare pentru a distra oamenii”, notează Holidog Times.

„În şase luni, unii dintre aceşti lei au trecut de la o viaţă de izolare completă într-o cuşcă dezgustătoare la libertatea pe care le-o oferă adăpostul din Colorado, simţindu-se aşa cum ar face-o în sălbăticie”, a spus Tim Phillips, vicepreşedinte ADI.