Sari la conținut
Home » S-a întors acasă după 4 ani! Aventura unei pisici plimbărețe

S-a întors acasă după 4 ani! Aventura unei pisici plimbărețe

De ce mă zgârie pisica?

S-a întors acasă după 4 ani! Aventura unei pisici plimbăreț. O pisică numită Garfield, în vârstă de 15 ani, a dispărut din casa familiei sale din Riccione, Italia, în mai 2019. După patru ani și jumătate de căutări, pisoiul s-a întors acasă singur, prezentând semne de epuizare, dar rămânând sănătos.

Povestea pisicii a devenit virală pe rețelele de socializare după ce familia sa a postat o fotografie pe Facebook. Marisa Misa Grossi, proprietara lui Garfield, a mărturisit că nu s-a așteptat niciodată să-și revadă pisica.

S-a întors acasă după 4 ani!

„După mai bine de patru ani, a venit acasă. Epuizat, deshidratat și slăbit, dar viața nu îi este în pericol. Sunt în culmea fericirii. Nu m-am gândit vreodată, după ce l-am căutat peste tot, că voi putea să-l îmbrățișez din nou”, a scris Grossi pe Facebook.

Ea a explicat și cum a știut că este cu siguranță pisoiul ei: „Ce mă face să fiu sigură că este chiar el? În afară de caracteristicile sale fizice, familiaritatea totală cu casa și blândețea față de câinii din casă.

Pentru că, până la urmă, a fost crescut de câinii din casă. Anul acesta a împlinit 15 ani. Viața este plină de momente minunate”.

Vizita la veterinar a confirmat că Garfield este cu adevărat pisoiul care a dispărut în 2019

Vizita la veterinar a confirmat că Garfield este cu adevărat pisoiul care a dispărut în 2019. Deși pisoiul nu avea un microcip, el a putut fi identificat de proprietarii săi înainte de a se întoarce acasă, conform informațiilor de la Rimini Today.

Motivul dispariției lui Garfield rămâne un mister, iar Marisa Misa Grossi crede că pisica nu a fost abandonată, ci probabil închisă undeva sau luată de o altă persoană.

Acum, Garfield este din nou acasă, fericit și în siguranță, unde este îngrijit cu multă iubire de familia sa, conform descopera.ro.