Sari la conținut
Home » Cine a câștigat titlul de cel mai frumos motan din lume?

Cine a câștigat titlul de cel mai frumos motan din lume?

Cine a câștigat titlul de cel mai frumos motan din lume

Cine a câștigat titlul de cel mai frumos motan din lume? România poate fi mândră să aibă cel mai frumos motan din lume! FIFe World Show 2023 este cea mai prestigioasă expoziție mondială pentru pisici. Concursul s-a desfășurat în noul și modernul Parc des Expositions din Strasbourg, weekendul trecut, 28 – 29 octombrie 2023.

Un motan adult în vârstă de 4 ani, din rasa Maine Coon, crescut și născut în România, a câștigat titlul de World Winner. Câștigătorul este nimeni altul decât RO Panco’s Elros, o superbă reprezentare a acestei rase.

Cine a câștigat titlul de cel mai frumos motan din lume?

Un motan adult din rasa Maine Coon, în vârstă de 4 ani, născut și crescut în România. A câștigat titlul de World Winner 2023 în cadrul celei mai prestigioase expoziții mondiale FIFe World Show, organizată anul acesta de către Franța la Strasbourg.

RO Panco’s Elros a triumfat în cea mai dificilă categorie a concursului, demonstrând excelența sa în frumusețe și atitudine.

Crescătorul său, Yann Panco din București, este acum în posesia primului trofeu mondial adus în România, sub numele „FIFe World Winner”.

Evenimentul a avut loc la noul și modernul Parc des Expositions din Strasbourg, în weekendul de 28-29 octombrie 2023.

A fost o adevărată paradă de frumusețe felină, cu peste 1.300 de pisici din toată lumea prezentate și susținute de mii de vizitatori zilnic.

Au fost prezente peste 1.300 de pisici din toată lumea și câteva mii de vizitatori pe zi le-au putut admira și încuraja.

Valoarea ridicată a nivelului competițional promovat de peste 18 ani în cadrul Salonului Felin Internațional SofistiCAT, începe să-și arate roadele.

Pisica câștigătoare
Pisica câștigătoare

RO Panco’s Elros și echipa sa merită toate laudele

Acest succes remarcabil subliniază nivelul înalt de competiție promovat de Salonul Felin Internațional SofistiCAT. Se desfășoară de peste 18 ani.

Este o dovadă clară a pasiunii și muncii susținute depuse de crescători și iubitorii de pisici din România în creșterea și promovarea raselor de pisici de top la nivel mondial.

RO Panco’s Elros și echipa sa merită toate laudele pentru realizarea lor impresionantă.

FIFe World Winner este un titlu prestigios acordat motanilor și pisicilor de rasă care obțin primul loc la expozițiile mondiale organizate de Fédération Internationale Féline (FIFe), care este o organizație internațională de supraveghere a felinelor.

FIFe este una dintre cele mai mari și mai respectate organizații de profil din lume. Și reunește cluburi și asociații din întreaga lume care se ocupă de promovarea și dezvoltarea raselor de pisici.

Etichete: