Sari la conținut
Home » Probleme pentru Britnery Spears! Dobermanul vedetei a mușcat un bărbat în vârstă de 73 de ani

Probleme pentru Britnery Spears! Dobermanul vedetei a mușcat un bărbat în vârstă de 73 de ani

newsweek.com

Controlul animalelor din California le-a dat un avertisment lui Britney Spears, soțului ei, Sam Asghari, și echipei lor de pază, în urma unui incident cu câinele acestora, pe nume Porsha. TMZ a relatat că Dobermanul a scăpat din casa vedetei din cartierul Thousand Oaks, California, pe 23 februarie. 

Britney Spears, Sam Asghari și echipa lor de securitate vor trebui să își supravegheze mai atent iubiții căței, după ce cel puțin unul dintre câini a ieșit și a mușcat un bărbat în vârstă.

Dobermanul cântăreței Britney Spears face victime

Surse au declarat că Dobermanul lui Britney, pe nume Porsha, a ieșit joi de pe proprietatea sa din Thousand Oaks și se plimba prin cartier. Ni s-a spus că, la un moment dat, Porsha a intrat în contact cu un bărbat în vârstă de 70 de ani care se plimba cu bicicleta.

sursă foto:pethelpful.com; Britney Spears și câinele acesteia
sursă foto:pethelpful.com; Britney Spears și câinele acesteia

Sursele indică facptul că bărbatul a coborât de pe bicicletă, iar Porsha l-a mușcat de picior înainte ca un membru al echipei de securitate a lui Britney să vină să o calmeze pe cățelușă. Ni s-a spus că bărbatul a mers să-și verifice rana  la un centru local de urgență.

O sursă din anturajul cântăreței  Britney a precizat că echipa ei a fost contactată ulterior de către cei de la controlul animalelor și a fost sfătuită să se asigure că patrupedul rămâne pe proprietate și nu mai iese din nou. Prietena lui Britney a declarat că incidentul a fost descris ca fiind mai degrabă o „zgârietură” decât o mușcătură.

Britney Spears a fost avertizată de controlul animalelor din California

Potrivit unui videoclip postat pe YouTube de TMZ, Porsha se plimba prin cartier când câinele a intrat în contact cu un bărbat în vârstă de 73 de ani care se plimba cu bicicleta. Bărbatul a pus piciorul în jos pentru a-și recăpăta echilibrul și atunci s-a produs incidentul.

foto: tmz.com
foto: tmz.com

Utilizatorul YouTube, @lex_centricity, a comentat: „Acest lucru NU este în regulă. Trebuie să se asigure că nu se mai întâmplă din nou”. Și asta este valabil pentru orice proprietar de câine. Mușcăturile de câine sunt foarte înfricoșătoare. Ar putea traumatiza pe cineva. 

Un alt utilizator, @emmad.176, a adăugat: „Îmi pare rău pentru domnul, indiferent dacă a fost o mușcătură serioasă sau una mai mică, întâmplarea a fsot un șoc pentru el, dar simt că acest lucru nu trebuie neapărat să fie raportat”. 

Punem pariu că acest lucru se întâmplă mai des decât credem și că nu toate incidentele sunt raportate la știri. Dar, bineînțeles, orice lucru cu Britney Spears ajunge întotdeauna pe coperta tabloidelor!”, informează pethelpful.oom.