Sari la conținut
Home » Prezent zilnic într-o stație, un cățel o așteaptă pe femeia care i-a salvat viața!

Prezent zilnic într-o stație, un cățel o așteaptă pe femeia care i-a salvat viața!

  • de

Prezent zilnic într-o stație, un cățel o așteaptă pe femeia care i-a salvat viața!

Totul s-a petrecut într-o stație din China!

Un adorabil patruped a fost observat zile la rând într-o stație de autobuz, ceea ce a atras atenția trecătorilor. Se pare că acesta aștepta nerăbdător fiecare autobuz, după care alerga din toate puterile.

Cu ani în urmă, el a fost abandonat şi lovit în mod tragic de o maşină. Singura persoană care s-a oprit să-l ajute a fost o femeie în vârstă.

Potrivit thedodo.com, totuşi, când vede că proprietarul său nu este printre pasagerii care coboară, câinele devine extrem de trist, apoi se întoarce sub acoperişul staţiei de autobuz pentru a aştepta următoarea cursă.

Femeia este foarte săracă, dar asta nu a împiedicat-o să ia câinele acasă şi să-l îngrijească până când s-a însănătoşit. Ea l-a numit „Bal Bal”.

Ori de câte ori bunica trebuie să meargă în oraş pentru a procura provizii, el scapă din canisă şi aleargă după ea. Bunica crede că se comportă astfel pentru că este recunoscător că i-a salvat viaţa.

Acesta găseşte întotdeauna o cale de scăpare. El vrea cu disperare să se asigure că bunica nu este singură când se întoarce din oraş.

Prezent zilnic într-o stație