Sari la conținut
Home » Supraviețuirea la limită a unui câine abandonat! Patrupedul era la un pas să moară de foame

Supraviețuirea la limită a unui câine abandonat! Patrupedul era la un pas să moară de foame

  • de

Supraviețuirea la limită a unui câine abandonat! Patrupedul era la un pas să moară de foame.

Patrupedul a supraviețuit în condiții greu de descris!

Cei care se dedică salvării animalelor sunt în mod constant martorii unor situaţii de cruzime extremă.

Recent, un câine Pitbull, pe care salvatorii l-au numit Eric, a fost abandonat într-o casă şi lăsat să sfârşească înfometat. Prin urmare, atunci când autorităţile au fost informate despre prezenţa animalului în respectiva locaţie, au sărit imediat în ajutorul acestuia şi ceea ce au descoperit acolo le-a frânt inima.

Nina Small, inspector la RSPCA (Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale), mărturiseşte că nu a văzut niciodată în viaţa ei un câine într-o stare atât de precară ca a lui Eric. Era atât de slab, încât atunci când au intrat în casa abandonată, patrupedul şi-a ridicat privirea, i-a văzut pe cei veniţi să-l salveze şi a leşinat.

Slăbiciunea lui era o consecinţă a unei deshidratări profunde. Unghiile lui erau atât de lungi, încât erau îngropate în lăbuţe. Şi dacă aceste aspecte nu erau de ajuns, salvatorii au descoperit cu tristeţe că, pentru a rămâne în viaţă, animalul a ingerat bucăţi de sticlă, precum şi baterii vechi.

Situaţia în care l-au găsit pe Eric era atât de deplorabilă, încât a fost necesar să-l supună unei serii de investigaţii pentru a determina starea reală a sănătăţii sale.

Supraviețuirea la limită a unui câine