Sari la conținut
Home » Pisici și bere. Cel mai popular pub din Londra schimbă jocul

Pisici și bere. Cel mai popular pub din Londra schimbă jocul

sursă foto: cats.com

Din cuprinsul articolului

Pisici și bere. Cele mai multe pub-uri pun pe bar un bol cu gustări sărate, cum ar fi alune sau chipsuri, pe care clienții le pot ronțăi în timp ce savurează o băutură rece.

La The Bag of Nails din Bristol, Regatul Unit, lucrurile stau puțin diferit.

Desigur, există plăceri tipice de bar la The Bag of Nails, cum ar fi berea la robinet. Există și o mulțime de jocuri de societate de jucat, dar nu veți găsi nicio gustare pe tejghea.

În schimb, vă puteți aștepta să vedeți pisici – și multe dintre ele.

Pisici și bere

O pisicuță, sursa foto: freepik.com
O pisicuță adorabilă care se plimbă pe stradă

Când The Bag of Nails s-a deschis la începutul lunii decembrie 2011, proprietarul Luke Daniels a fost încântat să le ureze bun venit tuturor localnicilor. Mulți oameni au trecut prin ușile sale în săptămânile care au urmat marii deschideri. Însă, un vizitator, în special, a prins inima patronilor și a personalului deopotrivă.

„Pisici și bere”, a scris pub-ul pe Facebook, „este ceea ce facem…”.

Pe măsură ce anii au trecut, tot mai multe pisici s-au alăturat familiei Bag of Nails. Fiecare pisică a adus o personalitate distinctă în bar și a interacționat diferit cu clienții.

„Există o mulțime de nuanțe în comportamentul lor individual odată ce ajungi să le cunoști.”, a declarat Daniels. „Solarise adoră o poală, Wolfgang iubește puiul mai mult decât viața însăși, Sally adoră să fie mângâiată pe burtă, Cirrus știe când ești deprimat. Lista poate continua”.

Clienții fideli

The Bag of Nails și-a sărbătorit aniversarea de 10 ani în 2021 cu o întreagă familie de pisici și clienți fideli în spate. Pubul unic continuă să primească iubitori de pisici din întreaga lume. Acesta speră să crească și mai mult în anii următori, potrivit thedodo.

Până atunci, vor continua să servească bere rece ca gheața și îmbrățișări de cinci stele pentru pisici, așa cum au făcut-o întotdeauna.