Pierdut de stăpâna lui, un cățel cere ajutorul unui șofer de autobuz!

Toată lumea părea pierdută pentru un biet cățel despărțit de stăpâna lui!

Un Pitbull pe nume Boston a avut ghinionul să se piardă de stăpâna lui mult iubită, o profesoară pe nume Paulina, din Londra. Cei doi se plimbau liniștiți, fără să se gândească la ceea ce avea să se întâmple.

Totul s-a întâmplat într-o zonă mai împădurită și retrasă a parcului, atunci când patrupedul s-a îndepărtat mult prea mult. Căutarea câinelui a durat aproape o săptămână, timp în care femeia a căutat informaţii cu ajutorul reţelelor sociale şi în rândul cetăţenilor din zona parcului.

Spre norocul lor, câinele a fost găsit în cele din urmă de şoferul de autobuz Amos Paul Mak.

S-a apropiat de câinele aflat în spatele autobuzului și a încercat să-l consoleze și să-l convingă să coboare, dar Boston a rămas nemișcat.

Fără nicio altă opţiune, Amos a plecat spre casă în timp ce Boston a rămas să doarmă ​​în autobuz. Nu se ştie cum a ajuns PitBull-ul în autobuz, dar Amos crede că a fost furat din parc, deoarece şoferul îşi aminteşte că l-a văzut urcând alături de doi bărbaţi, în timp ce Paulina crede că autobuzul a fost singura modalitate pe care a găsit-o în încercarea să disperată de a se întoarce acasă.

A doua zi dis-de-dimineaţă, a găsit câinele tremurând de frig.  Aşa că l-a luat în braţe şi l-a hrănit, deşi nimic din toate acestea nu au putut să-i schimbe expresia tristă.

Ricky Hatton, unul dintre colegii lui Amos, i-a făcut câteva fotografii lui Boston şi a publicat imaginile pe reţelele de socializare. Fotografiile au fost distribuite masiv, până au ajuns la ziarele locale.

Din fericire pentru ei, distribuirea poveștii în mediul online a ajuns la femeia îngrijorată, care a reușit să își revadă câinele mult iubit.

cățel
cățel