Sari la conținut
Home » Pierdut de stăpâna lui, un cățel cere ajutorul unui șofer de autobuz!

Pierdut de stăpâna lui, un cățel cere ajutorul unui șofer de autobuz!

Pierdut de stăpâna lui, un cățel cere ajutorul unui șofer de autobuz!

Toată lumea părea pierdută pentru un biet cățel despărțit de stăpâna lui!

Un Pitbull pe nume Boston a avut ghinionul să se piardă de stăpâna lui mult iubită, o profesoară pe nume Paulina, din Londra. Cei doi se plimbau liniștiți, fără să se gândească la ceea ce avea să se întâmple.

Totul s-a întâmplat într-o zonă mai împădurită și retrasă a parcului, atunci când patrupedul s-a îndepărtat mult prea mult. Căutarea câinelui a durat aproape o săptămână, timp în care femeia a căutat informaţii cu ajutorul reţelelor sociale şi în rândul cetăţenilor din zona parcului.

Spre norocul lor, câinele a fost găsit în cele din urmă de şoferul de autobuz Amos Paul Mak.

S-a apropiat de câinele aflat în spatele autobuzului și a încercat să-l consoleze și să-l convingă să coboare, dar Boston a rămas nemișcat.

Fără nicio altă opţiune, Amos a plecat spre casă în timp ce Boston a rămas să doarmă ​​în autobuz. Nu se ştie cum a ajuns PitBull-ul în autobuz, dar Amos crede că a fost furat din parc, deoarece şoferul îşi aminteşte că l-a văzut urcând alături de doi bărbaţi, în timp ce Paulina crede că autobuzul a fost singura modalitate pe care a găsit-o în încercarea să disperată de a se întoarce acasă.

A doua zi dis-de-dimineaţă, a găsit câinele tremurând de frig.  Aşa că l-a luat în braţe şi l-a hrănit, deşi nimic din toate acestea nu au putut să-i schimbe expresia tristă.

Ricky Hatton, unul dintre colegii lui Amos, i-a făcut câteva fotografii lui Boston şi a publicat imaginile pe reţelele de socializare. Fotografiile au fost distribuite masiv, până au ajuns la ziarele locale.

Din fericire pentru ei, distribuirea poveștii în mediul online a ajuns la femeia îngrijorată, care a reușit să își revadă câinele mult iubit.

cățel
cățel