Sari la conținut
Home » O casă pentru Pitufo. Cățelușul care a găsit o familie iubitoare

O casă pentru Pitufo. Cățelușul care a găsit o familie iubitoare

Câinele pitch a fost adoptat după 9 ani

O casă pentru Pitufo. Faceți cunoștință cu Pitufo – un câine din adăpostul din Argentina care, împotriva tuturor șanselor, și-a găsit casa perfectă în urmă cu câteva săptămâni.

După mai bine de un deceniu de așteptare, băiatul în vârstă de 14 ani experimentează în sfârșit dragostea pentru prima dată. Reacția lui topește inimile tuturor.

Prioritatea lui Silvana

Pentru Silvana este co-fondatoarea Hogar Corazón Animal din Moreno, Buenos Aires. Recenta adopție a lui Pitufo se simte ca un miracol.

Când l-a salvat pentru prima dată în 2012, între Pitufo și casa lui pentru totdeauna existau deja câteva obstacole.

Pitufo avea în jur de 5 ani când s-a alăturat pentru prima dată echipajului Hogar Corazón. Acesta era văzut ca fiind mai puțin dorit decât un cățeluș.

Pe lângă faptul că era un adult, adăpostul nu avea nici multe oportunități de a răspândi vestea despre el.

Silvina a declarat că a fost foarte greu să găsească case pentru cățelușii lor: „Deoarece eram o organizație mai mică, nu aveam prea multă vizibilitate, iar rețelele de socializare nu prea existau. Ne-a fost foarte greu să găsim cu succes case pentru câinii noștri”.

O casă pentru Pitufo

câine cu limba scoasă afara sursă foto: dogtime.com
Câine cu limba scoasă afara

Chiar și atunci când potențialii adoptatori se arătau interesați, de multe ori nu îndeplineau cerințele adăpostului.

Pentru Silvina, găsirea unui cămin cu adevărat iubitor pentru cățeii ei a fost de cea mai mare importanță, indiferent de cât timp ar fi durat.

După 10 ani în care a încercat să facă să se răspândească vestea despre Pitufo și a verificat cele câteva familii care au întrebat despre el, dorința Silvinei pentru cățeluș a devenit în sfârșit realitate, potrivit thedodo.

Pe 9 august 2023, Pitufo a întâlnit familia visurilor sale. Un cuplu iubitor, Estefanía și Sebastían. Pe lângă o casă confortabilă, Pitufo a câștigat doi părinți extraordinari. Acesta mai are și o surioară blănoasă de pisică.