Sari la conținut
Home » „Cățeluș gratuit”: Povestea unor pui abandonați

„Cățeluș gratuit”: Povestea unor pui abandonați

cățeluși

„Cățeluș gratuit”. Zilele trecute, în Cleveland, Texas, un locuitor neștiutor a trecut pe la oficiul poștal local. Acesta a dat peste o cutie pe care nu o mai văzuse niciodată.

Pe cutia de carton, care era deschisă și răsturnată pe o parte, erau mâzgălite cuvintele „Free Puppy” („Cățeluș gratuit”). Cutia era goală, dar conținutul său nu era prea departe.

„Cățeluș gratuit”

În jurul cutiei se aflau doi căței din rasa ciobănesc german mix. Fiecare din ei dormea profund sub rândul de cutii poștale metalice.

„Acești doi cățeluși GSD-mix au fost abandonați la niște cutii [poștale] din Cleveland, Texas”, a scris Toni Taylor pe Facebook. „Au între 14 și 16 săptămâni”.

Bunul samaritean nu avea nicio idee despre cât timp au stat cățeii acolo. Însă, acestaîși dădea seama că cei doi micuți erau disperați de foame.

„Au mâncat hârtie și pietre pentru a supraviețui”, a scris Taylor.

Cu căldura verii care se intensifica de la minut la minut, bunul samaritean i-a luat pe cățeluși și i-a dus acasă – dar nu au putut rămâne acolo prea mult timp.

Situația se complica pe zi ce trece

Un cățeluș
Un cățeluș care stă și ascultă o poveste

Bunul samaritean nu a putut păstra cățeii decât câteva zile.

Așa că, cu ajutorul iubitorilor de câini locali, precum Toni Taylor și Zully Vasquez Ventura, noul prieten al cățeilor a căutat o casă de adopție care să-i primească pe amândoi imediat.

Timpul aproape că s-a scurs când, în cele din urmă, echipa a găsit un cămin adoptiv perfect, potrivit thedodo.

„[Cățeii] au fost [susținuți] de Saving Shepherds Rescue, vă mulțumesc foarte mult!” a scris Zully Vasquez Ventura într-un comentariu pe Facebook. „Îi voi transporta [pe aceștia] la adopție [în grijă] în această seară”.

Deocamdată, ei se pot bucura de siguranța și confortul unui cămin adoptiv iubitor. Amintirile lor despre faptul că au fost lăsați la oficiul poștal se estompează în sfârșit.