Sari la conținut
Home » Aventură de 160 de kilometri. Ralph a fugit în timpul unei plimbări cu stăpâna sa

Aventură de 160 de kilometri. Ralph a fugit în timpul unei plimbări cu stăpâna sa

Aventura de 160 de kilometri. sursa foto-digi-animalworld.tv

Ralph a fugit în timpul unei plimbări cu stăpâna sa în orașul Wrexham din Țara Galilor și a avut parte de o aventură de 160 de kilometri.

Stăpâna câinelui, Georgia Crewe, s-a oprit pentru o clipă să discute cu un alt stăpân în timpul plimbării de dimineață. Atunci Ralph a văzut o oportunitate de a fugi. Când stăpâna sa l-a strigat, el nu a răspuns.

Ralph a fugit în timpul unei plimbări cu stăpâna sa

Ralph a fugit în timpul unei plimbări cu stăpâna sa. Fără să știe, în timp ce ea își petrecea dimineața căutându-și cățelul, Ralph sărise de fapt într-un taxi deschis care se îndrepta spre Aeroportul Manchester.

,,Ne sculăm mereu devreme dimineața și ieșim la o plimbare”, a explicat Georgia. ,,Era întuneric. De obicei, el se comportă foarte bine în timpul plimbărilor. Dar m-am întors și nu era acolo”.

,,Avea patru direcții diferite în care putea merge. Așa că am ales direcția noastră obișnuită, dar el nu a apărut”, s-a plâns stăpâna.

Georgia a primit un apel telefonic de la o femeie numită Becky

,,Am petrecut următoarele trei ore mergând și căutându-l. Aveam prieteni și localnici care îl căutau, dar nu l-am găsit”

Dar patru ore mai târziu, Georgia a primit un apel telefonic de la o femeie numită Becky, care era prietenă cu șoferul de taxi.

,,Ralph se îndrepta către casă”, a spus Georgia. ,,Era evident că îi era frig și un taxi s-a oprit pentru a lua o familie care se îndrepta spre aeroport pentru o vacanță.

Șoferul de taxi a încercat să-l țină în mașină, iar oamenii care mergeau la aeroport au fost foarte amabili.

,,A lăsat familia la aeroport, iar apoi șoferul de taxi s-a întors acasă. Prietena sa, Becky, m-a căutat pe Facebook și m-a sunat.”

Deoarece nu era nicio identificare vizibilă pe gulerul lui Ralph, șoferul de taxi l-a lăsat să rămână în mașină, iar ceilalți pasageri nu s-au supărat să aibă un prieten blănos alături de ei.

Odată ce șoferul a lăsat pasagerii la aeroport, l-a dus pe Ralph înapoi acasă în timp ce a încercat să o caute pe stăpâna cățelului năzdrăvan. Dar, din fericire, mai târziu în aceeași dimineață, Georgia și Ralph s-au reunit.

Și acum, Ralph are un guler nou și o etichetă cu geolocație, în caz că decide să fugă din nou.

,,El este bebelușul meu. Este foarte inteligent și este cu totul neobișnuit pentru el să dispară”, a spus Georgia. ,,A ajuns înapoi acasă, a mâncat un mic dejun consistent și a dormit cea mai mare parte a zilei”, a adăugat aceasta fericită, conform dogtime.com.