Sari la conținut
Home » Ultima excursie a unui bărbat împreună cu patrupedul său loial! Câinele suferea de o boală gravă

Ultima excursie a unui bărbat împreună cu patrupedul său loial! Câinele suferea de o boală gravă

  • de
câinele

Ultima excursie a unui bărbat împreună cu patrupedul său loial! Câinele suferea de o boală gravă.

Câinele mai avea extrem de puțin de trăit!

Carlos Fresco, un bărbat care locuiește în Londra, a fost pus într-o situație care l-a emoționat profund! Viața de zi cu zi o petrecea alături de câinele extrem de loial și adorabil, care pentru mai bine de zece ani a devenit prietenul său cel mai bun.

Din păcate însă, patrupedul s-a îmbolnăvit de leucemie.

câine

Pentru ei, weekend-ul reprezenta ocazia perfectă pentru a petrece timp împreună, iar numeroasele imagini din excursii stau drept dovadă pentru acest lucru. Însă, după ce boala a început să avanseze, patrupedul și-a pierdut din puterea și dorința față de astfel de plimbări.

cățel
cățel

De aceea, Carlos a venit cu o idee extraordinară. Bărbatul a decis să-şi ducă câinele preferat pentru ultima dată într-o excursie, într-un loc minunat: munţii Pen şi Fan din Ţara Galilor. Pentru Monty, acesta a pregătit o roabă specială, pentru a ajuta deplasarea acestuia.

patruped
patruped

„Oamenii de pe acele dealuri au fost foarte amabili, dar au fost şi întristaţi de deteriorarea stării lui Monty. Într-adevăr, diferiţi străini m-au întrebat dacă mă pot ajuta să-l împing pe Monty în cea mai recentă aventura a sa; mulţi dintre ei au vărsat lacrimi, pentru că toţi ne iubim bunii noştri prieteni cu patru picioare…”, a spus Carlos Fresco.

câinele loial
câinele loial