Sari la conținut
Home » Mâncare de pisici cu aromă de șoarece: De ce nu există acest deliciu ?

Mâncare de pisici cu aromă de șoarece: De ce nu există acest deliciu ?

De ce nu există acest deliciu ?

De ce nu există acest deliciu ? Absența hranei pentru pisici cu aromă de șoarece pe piață poate fi considerată ciudată într-adevăr, având în vedere că șoarecii sunt o pradă preferată a pisicilor.

Cu toate acestea, există câteva motive pentru care hrana cu gust de șoarece nu este o opțiune comună pentru pisici. Deși pisicile sunt cunoscute pentru vânarea șoarecilor în sălbăticie, preferințele lor alimentare pot diferi semnificativ de comportamentul lor de vânătoare.

De ce nu există acest deliciu ?

1. Preferințele pisicilor: Deși șoarecii sunt o pradă obișnuită pentru pisici, acestea nu consumă șoarece pentru gust, ci mai degrabă pentru a-și satisface instinctul de vânătoare. Pisicile domestice au fost în mod tradițional hrănite cu carne de vită, pui sau pește. Și astfel s-au dezvoltat preferințe pentru aceste arome.

2. Producția și procesarea: Nu există o industrie eficientă și etică pentru creșterea și sacrificarea șoarecilor în scopuri alimentare pentru pisici. Majoritatea hranei pentru pisici provine din producția de carne pentru oameni. Producția de carne de șoarece pentru hrana pentru animale de companie ar fi costisitoare și ineficientă.

3. Impactul asupra comportamentului pisicilor: Mâncarea cu aromă de șoarece ar putea stimula instinctul de vânătoare al pisicilor, ceea ce ar putea duce la comportamente nedorite, cum ar fi uciderea altor animale de companie sau manifestarea unor probleme de anxietate.

Hrana pentru pisici este formulată pentru a le oferi nutrienții esențiali

4. Preferințele umane: Majoritatea oamenilor ar considera neplăcută sau inadecvată ideea de a hrăni pisicile cu hrană cu gust de șoarece, având în vedere asocierea acestor rozătoare cu murdăria și bolile.

Hrana pentru pisici este formulată pentru a le oferi nutrienții esențiali de care au nevoie pentru a se menține sănătoase și active. Aceasta poate include proteine din carne de vită, pui, pește sau alte surse de carne. Dar și alte ingrediente pentru a asigura o dietă echilibrată.

În concluzie, deși pisicile vânează șoareci în sălbăticie, hrana pentru pisici este concepută pentru preferințele și nevoile lor nutriționale, iar hrana cu gust de șoarece ar fi dificil de produs și ar putea avea consecințe nedorite asupra comportamentului lor și a preferințelor umane, conform atlas-geografic.net.