Sari la conținut
Home » Motanul faimos care a devenit atracție turistică! Este influencer?

Motanul faimos care a devenit atracție turistică! Este influencer?

De ce nu se înțelege pisica mea cu copii?

Motanul faimos care a devenit atracție turistică! Motanul Gacek, supranumit „regele străzii Kaszubska” din orașul polonez Szczecin, a devenit o atracție turistică inedita și a strâns mii de recenzii pozitive pe Google Maps.

Gacek este un motan alb cu negru care trăiește liber într-o cutie pe strada Kaszubska din Szczecin. Cu toate că este o atracție locală, el se bucură de o atitudine relaxată și nu pare să fie afectat de agitația din jurul său.

Motanul faimos care a devenit atracție turistică!

Popularitatea lui Gacek a început să crească acum trei ani, când un post local de știri a prezentat o poveste despre el. Un reportaj despre Gacek a fost încărcat pe YouTube.

A strâns peste jumătate de milion de vizualizări și peste 13.000 de aprecieri. Mulți turiști au început să viziteze Szczecin pentru a-l întâlni pe acest „rege al străzii Kaszubska”.

Popularitatea lui Gacek a dus la crearea unei pagini de recenzii pe Google Maps, unde oamenii au început să lase recenzii și fotografii despre întâlnirea lor cu motanul. Pagina a strâns aproape 2.500 de recenzii și a obținut un scor aproape perfect de 4,9.

Turiștii au venit pentru motan

Turiștii care au vizitat Szczecin pentru a-l vedea pe Gacek au împărtășit experiențele lor. Unii au venit de la distanțe mari, precum Oslo. Și au scris că Gacek nu le-a acordat atenție, dar au fost încântați de prezența sa.

Pisica celebră Gacek
Pisica celebră Gacek. Sursa foto: libertatea.ro

Gacek a devenit o adevărată celebritate în orașul Szczecin, atrăgând atenția turiștilor și localnicilor. Cu toate că preferă să se bucure de soare pe trotuar și să nu fie deranjat. El este considerat un adevărat influencer al orașului.

Pe cutia sa de carton, unde locuiește, a fost afișat un bilet. ,,Pozez cu plăcere pentru fotografii, dar vă rog să nu mă mângâiați în timp ce trag un pui de somn.”

Pagina de recenzii a fost ulterior schimbată, dar popularitatea și faima lui Gacek în Szczecin rămân intacte.

În concluzie, motanul Gacek a devenit o adevărată atracție turistică în orașul polonez Szczecin, adunând o comunitate de fani și recenzii pozitive pe Google Maps datorită personalității sale relaxate și carismatice, conform libertatea.ro.