Sari la conținut
Home » Motanul care s-a reunit cu stăpâna sa după 536 de zile

Motanul care s-a reunit cu stăpâna sa după 536 de zile

Cum se infectează pisica cu Toxoplasma gondii?

Motanul care s-a reunit cu stăpâna sa după 536 de zile. Iubim pisicile nu doar pentru că sunt drăguțe, minunate și perfecte, ci și pentru că sunt mici exploratori independenți, dornici să plece în aventuri. Cu toate acestea, acest spirit aventurier poate pune probleme proprietarilor, care se îngrijorează atunci când pisicile lor nu se întorc acasă la timp și nu știu unde sunt.

De aceea, activiștii pentru drepturile animalelor încurajează oamenii să-și microcipeze animalele de companie. Acest lucru crește șansele de reîntoarcere a animalului la proprietar în cazul în care acesta se pierde sau dispare.

Motanul care s-a reunit cu stăpâna sa după 536 de zile

O poveste despre un motan drăguț numit Cat a devenit virală. Deoarece acest felin adorabil a dispărut și nu s-a mai întors acasă timp de 536 de zile consecutive. Stăpânii săi, Mindy și Luke Criner, începuseră să-și piardă speranța când, în cele din urmă, Cat a reapărut în viața lor, torcând și miaunând pentru atenția lor.

Cat fusese adoptat de la adăpostul regional pentru animale din Peninsula din Virginia și era foarte timid la început. Nu prea se juca cu alți pisoi. Așa că Mindy și Luke au simțit că avea nevoie de o casă iubitoare pentru a-și câștiga încrederea.

Cu timpul, Cat a început să se simtă mai confortabil și să exploreze curtea lor. Din păcate, într-o zi, Cat nu s-a mai întors de la una dintre aventurile sale.

Stăpânii săi erau într-o stare de îngrijorare profundă și începuseră să-și piardă speranța că îl vor revedea vreodată.

Pisica s-a reunit cu stăpâna
Pisica s-a reunit cu stăpâna

Bărbat îl îngrijise timp de un an întreg fără să știe de existența microcipului

Ei au făcut tot posibilul pentru a-l găsi. Inclusiv să distribuie informații despre el pe o pagină de Facebook dedicată găsirii animalelor pierdute și găsite din zona Hampton Roads, VA. Au pus cutia de gunoi a lui Cat și mâncare afară, sperând că mirosul îl va atrage acasă, dar fără succes.

Au plasat afișe în tot cartierul și au verificat cu regularitate stațiile de locuit din zonă. Dar încă nu aveau nicio veste despre Cat. După luni de căutări, Mindy și Luke începuseră să-și piardă speranța.

Cu toate acestea, după 536 de zile de absență, au primit un mesaj vocal de la controlul animalelor care spunea că Cat a fost găsit. S-a dovedit că un bărbat îl grijise timp de un an întreg fără să știe de existența microcipului.

Cat se afla la doar 1,8 mile distanță de casă. Când Mindy a ajuns la casa bărbatului, Cat a recunoscut-o și a început imediat să toarcă de bucurie. Reuniunea lor a fost un moment magic, iar Cat a fost în cele din urmă acasă cu familia sa iubitoare, conform ro.sfr-fresh.com.