Incredibila poveste a unei pisici care și-a salvat cei cinci pui dintr-un incendiu îngrozitor!

Incredibila poveste a lui Scarlett, pisica eroină!

Instinctul de mamă nu poate fi oprit nici măcar de flăcările puternice care au mistuit un garaj din Statele Unite ale Americii. Povestea emoționantă ne arată din nou faptul că, animalele pot să facă lucruri uimitoare în situații de-a dreptul tensionate, exact ca oamenii care decid să salveze o viață.

De această dată, este vorba despre șase vieți, fără să o mai putem la socoteala pe a ei, situație în care pisica mamă a intrat într-un garaj abandonat din Brooklyn cuprins de flăcări, pentru a-și salva puii.

După stingerea incendiului, pompierii au observat câţiva pisoi chiar în faţa garajului. Cu toate acestea, nu exista niciun semn al mamei lor. În cele din urmă, pisica a fost găsită în apropiere, dar într-o stare destul de critică. Era clar că încercase din toate puterile să-şi ţină puii departe de flăcări, scoţându-i unul cate unul.

Pentru a face acest lucru, şi-a pus viaţa în mare pericol, focul provocându-i mai multe arsuri la nivelul capului şi picioarelor, ba chiar a avut dificultăţi în a-şi mai putea deschide ochii.

A reușit să își salveze cinci din cei șase pui, cu prețul unor arsuri îngrozitoare!

Din păcate, unul dintre pisoi a murit, însă ceilalți cinci au fost salvați la timp. Dusă la medicul veterinar pentru tratament, Scarlett, care pe atunci avea aproximativ un an, a fost adoptată împreună cu puii ei.

Și-a găsit o familie în casa lui Karon Wellen, care a hotărât să o adopte împreună cu toți puii. Femeia a împărtăşit 12 ani frumoşi alături de Scarlett, oferindu-i toată afecţiunea posibilă şi înţelegând cât de special era acest animal. O mamă care îşi pune viaţa în pericol pentru a-şi salva micuţii ar putea părea normală, însă aceasta pisică, prin gestul ei, a făcut ceva cu adevărat remarcabil.