Sari la conținut
Home » Pisica eroină! Povestea emoționantă a unui animal de companie după ce un incendiu a cuprins casa

Pisica eroină! Povestea emoționantă a unui animal de companie după ce un incendiu a cuprins casa

  • de

Pisica eroină! Povestea emoționantă a unui animal de companie după ce un incendiu a cuprins casa.

O pisică a reușit să își salveze familia dintr-un incendiu devastator!

Un incendiu devastator a avut loc în orașul Crystal din Dakota de Nord, în noaptea de 20 ianuarie, iar totul putea să devină o adevărată tragedie. Focul s-a extins cu repeziciune, însă animalul de companie al familiei, o pisică în vârstă de aproximativ zece luni, a simțit pericolul și a făcut un gest cu adevărat remarcabil. срочные займы на карту без отказа

Kassidee Gallaway, a povestit familiei și reporterilor modul surprinzător prin care a reușit să se trezească la timp pentru a-și anunța familia de tragedia ce urma să se întâmple:

„Mirosea a pizza arsă. Era foarte cald în camera mea. Nu puteam respira, a declarat fetița.

Atingând-o cu lăbuța în mod repetat pe față, pisica a reușit să își salveze familia, însă a murit în timpul incendiului!

Din fericire, soții și cei doi copii au reușit să iasă la timp din casa ce avea să fie distrusă în totalitate de incendiul devastator. Însă, pisica familiei, Sage, nu a reușit să fie salvată, ea pierzându-și viața în locuința cuprinsă de flăcări.

Cody Saiger, tatăl fetiței, a ținut să precizeze cât de mândru este de Kassidee și Sage:

Nu cred că nimeni dintre noi ar mai fi fost în viață acum, dacă nu ne trezeam la timp, a declarat Cody.

Impresionant este și modul în care a acționat fetița. Aceasta a așteptat ca toată familia să ajungă la ușă, fiind conștientă de impactul devastator pe care îl putea avea oxigenul, dacă ar fi decis să deschidă ușa cu puțin timp mai înainte. Se pare că acest lucru l-a învățat la școală.

Sage fusese adoptată doar cu o lună înainte de teribilul incendiu.

Kassidee și pisica eroină