Sari la conținut
Home » Gestul incredibil al unei pisici pentru proprietarul său! Felina poate fi considerată o eroină

Gestul incredibil al unei pisici pentru proprietarul său! Felina poate fi considerată o eroină

Gestul incredibil al unei pisici pentru proprietarul său! Felina poate fi considerată o eroină.

Bărbatul a ajuns într-o situație în care viața i-a fost pusă în primejdie!

Povestea pisicii Fluffy şi a proprietarului sau în vârstă, salvat de curajul şi inteligenţa felinei sale de companie, a impresionat rapid pe toată lumea, după ce a reușit să își salveze stăpânul.

Potrivit thedodo.com, pe nume Ron Williams, bărbatul este un veteran în vârstă de 84 de ani, care locuieşte singur în Sturgis, Michigan. Deplasarea o face cu ajutorul unui cadru metalic, fiind nevoit să se folosească de el la orice pas.

Lângă el se afla pisica Fluffy, cu care Ron a stabilit o relaţie extraordinară. Bătrânul îi ţine pisicii companie şi la rândul ei, felina îi ţine bărbatului de urât şi îl sprijină.

Când într-o zi bătrânul se afla în duş, a alunecat brusc şi a căzut; telefonul mobil nu era la îndemână şi nu ştia cui să ceară ajutor.

El știa că pisica poate recunoaște anumite „comenzi”, iar el a repetat insistent cuvântul „sună”, iar totul s-a dovedit a fi o idee genială!

În mod neaşteptat, pisica a înţeles situaţia şi nevoia proprietarului său aflat în primejdie şi i-a adus telefonul mobil lui Ron, care după 16 ore de agonie şi incapabil să se mişte, a reuşit să sune la numarul unic de urgenţe pentru a fi salvat de către paramedici.

Gestul incredibil al unei pisici