Sari la conținut
Home » Un câine își așteaptă stăpânul. Poveste emoționantă la Iași

Un câine își așteaptă stăpânul. Poveste emoționantă la Iași

Din cuprinsul articolului

Un câine își așteaptă stăpânul. Poveste emoționantă la Iași. Un bărbat din comuna ieșeană Costuleni a fost găsit zilele trecute decedat. Procurorii au deschis un dosar de cercetare pentru a stabili care a fost cauza decesului deoarece pe corpul bărbatului au fost găsite urme de violență.

Un câine își așteaptă stăpânul

Câinele omului găsit decedat, continuă să păzească gospodăria şi să-l aştepte pe stăpânul său.

Un câine își așteaptă stăpânul sperând că acesta se va întoarce. Paznicul credincios, de care bărbatul a avut grijă mulți ani la rând, își face în continuare datoria și își așteaptă stăpânul, fără să știe înțeleagă tragedia care tocmai s-a întâmplat.

„Polițiștii au fost sesizați prin 112, de către o femeie, despre faptul că vărul său nu a mai fost văzut de câteva zile pe raza comunei de domiciliu. Polițiștii s-au deplasat la locuința bărbatului, care era decedat. Întrucât pe corp au fost observate urme de violență, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Postarea imaginii cățelului credincios, stând în fața curții, pe o rețea de socializare nu avea cum să treacă neobservată.

Etichete: