Din cuprinsul articolului

Un câine își așteaptă stăpânul. Poveste emoționantă la Iași. Un bărbat din comuna ieșeană Costuleni a fost găsit zilele trecute decedat. Procurorii au deschis un dosar de cercetare pentru a stabili care a fost cauza decesului deoarece pe corpul bărbatului au fost găsite urme de violență.

Un câine își așteaptă stăpânul

Câinele omului găsit decedat, continuă să păzească gospodăria şi să-l aştepte pe stăpânul său.

Un câine își așteaptă stăpânul sperând că acesta se va întoarce. Paznicul credincios, de care bărbatul a avut grijă mulți ani la rând, își face în continuare datoria și își așteaptă stăpânul, fără să știe înțeleagă tragedia care tocmai s-a întâmplat.

„Polițiștii au fost sesizați prin 112, de către o femeie, despre faptul că vărul său nu a mai fost văzut de câteva zile pe raza comunei de domiciliu. Polițiștii s-au deplasat la locuința bărbatului, care era decedat. Întrucât pe corp au fost observate urme de violență, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Postarea imaginii cățelului credincios, stând în fața curții, pe o rețea de socializare nu avea cum să treacă neobservată.