2Act de barbarism în Timiș. Uite ce a făcut un bărbat unor pisici după ce le adopta. Un bărbat adopta pisici, apoi le schingiuia şi le omora. Pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, rănirea sau schingiuirea, în formă continuată, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria TimişoaraAcesta l-au trimis în judecată, în stare de libertate.  

Act de barbarism în Timiș. A omorât prin lovire două pisici adoptate de acesta

Prin actul de sesizare a instanţei de judecată s-a reţinut că „în timp ce inculpatul se afla în locuinţa sa din Timişoara, în cursul anului 2018, a omorât prin lovire două pisici adoptate de acesta, iar în perioada 12 – 13 iunie 2018 a omorât prin lovire alte două pisici, i-a luxat membrul unui pui de pisică şi i-a rupt urechea altei pisici”, arată prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, potrivit Agerpres.Tânărul adoptase două pisici de la o femeie, iar aceasta a continuat să se intereseze de starea felinelor. pentru că nu i-a mai răspuns la telefon, femeia a mers la locuinţa bărbatului să vadă ce se întâmplă. Acolo, femeia a găsit un pui de pisică mort, altul în agonie şi altul bolnav, care a murit ulterior, mai arată aceeași sursă.Fosta proprietară a celor două feline a postat fotografiile pe contul personal de socializare, iar poliţia s-a autosesizat. În faţa poliţiştilor, el a recunoscut că a ucis intenţionat animalele.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da