Sari la conținut
Home » O stea a teatrului s-a stins! Ce se va întâmpla cu cele nouă pisici ale acesteia

O stea a teatrului s-a stins! Ce se va întâmpla cu cele nouă pisici ale acesteia

O stea a statului s-a stins. Ce se va întâmpla cu cele nouă pisici ale acesteia după ce aceasta s-a stins, la doar câteva zile înainte de a împlini vârsta de 74 de ani, scrie cancan.ro.

Florina Luican este una dintre stelele teatrului românesc, aceasta a profesat vreme de 44 de ani la Teatrul „Ion Creangă” și a avut numeroase roluri celebre de-a lungul vremii.

Artista a lăsat în urmă nouă pisicuțe, pe care le salvase de pe străzi și le îngrijjea cu mare drag în apartamentul său.

“Cel mai trist lucru din lume e sa mori și să lași în urma ta, închise în casa goală, 9 suflete neajutorate care ți-au fost alături până în ultimele clipe de viață.” este reacția unor iubitori de animale

Actrița Florina Luican s-a stins din viață discret, asa cum a și trăit. Cele 9 pisicuțe pe care le-a salvat de pe străzi au rămas pe drumuri. Copiii doamnei nu le doresc. Le-ar fi dat drumul pe stradă dacă nu se găsea un salvator inimos care să le adune și să le găzduiască temporar în cabinetul său.

Bietele animăluțe sunt în stare de șoc. După pierderea stăpânei dintr-o dată s-au trezit ale nimănui și suferă îngrozitor.

Sunt 5 femele și 4 motani. Toți sunt castrați, curați și învățați cu viața de apartament. Din fericire toate pisicuțele sunt sănătoase, se vede că au fost bine ingrijite. Au nevoie însa de un OM care să le ofere o casă.
Avem nevoie de ajutor. Sunt cazate temporar în cabinetul salvatorului lor. Dar lipsa de spațiu și fluxul continuu de animăluțe bolnave care ajung în cabinet ne fac să fim nevoiți să le căutam repede oameni iubitori care să îsi dorească să le adopte. Pot fi date spre adoptie doar pentru interior, deoarece asa au fost obisnuite.

Pentru detalii vă rog sunați la nr. de telefon: 0771010287 sau 0765356249.

Piscile se afla in Bucuresti insa asiguram transport in imprejurimi. Se dau cu contract de adoptie.

Mulțumim pentru sprijin, orice share le poate ajuta să ajungă Acasă. #adoptatinucumparati”, este mesajul transmis pe rețelele de socializare.