Sari la conținut
Home » Abandonată după ce și-a salvat familia dintr-un incendiu! Drama prin care a trecut o cățelușă loială

Abandonată după ce și-a salvat familia dintr-un incendiu! Drama prin care a trecut o cățelușă loială

  • de

Abandonată după ce și-a salvat familia dintr-un incendiu! Drama prin care a trecut o cățelușă loială.

Toată întâmplarea a avut loc în Canada, acolo unde o cățelușă a trecut printr-un adevărat chin!

Pentru Bennie, o cățelușă care și-a salvat viața dintr-un incendiu puternic, viața avea să se schimbe complet după ce aceeași familie a abandonat-o într-un adăpost pentru animale, la vârsta de zece ani.

Dintr-o dată, bietul animal, în vârstă, s-a trezit abandonat într-un mediu necunoscut, cu oameni străini în jur. Este cunoscută deja probleme animalelor bătrâne atunci când vine vorba de găsirea unei familii, asta deoarece oamenii preferă mereu un animal de companie cât mai mic. Astfel, soarta ei devenea din ce în ce mai tragică.

Însă, din fericire pentru ea, un cuplu tânăr a decis că acest animal nu merită să-şi petreacă ultimii ani închis într-o cuşcă. Drept urmare, Corrie şi Justin au adoptat-o pe Bennie, care s-a văzut pusă în situaţia să împartă casa cu alţi câţiva câini.

Înconjurată de dragostea unei familii iubitoare şi a câtorva patrupezi prietenoşi, noua viaţă a căţeluşei nici că ar fi putut fi mai frumoasă.

După cum puteţi vedea în imagini, Bennie s-a obişnuit imediat cu noua sa casă şi a petrecut ani minunaţi bucurându-se de compania tuturor.

Datorită acestor oameni cu suflet mare, cățelușa a reușit să își trăiască ultimii ani din viață într-o casă în care este apreciată și iubită, având parte de o viață exact așa cum trebuie orice animal de companie să aibă, cu multă dragoste și atenție.

Cățelușă
Cățelușă