Sari la conținut
Home » O cățelușă abandonată a primit ajutor într-un moment în care nu se aștepta deloc!

O cățelușă abandonată a primit ajutor într-un moment în care nu se aștepta deloc!

  • de

O cățelușă abandonată a primit ajutor într-un moment în care nu se aștepta deloc!

Totul părea pierdut pentru o cățelușă abandonată!

O căţeluşă pe nume Vitória a fost abandonată de fosta ei familie pe o stradă dintr-un mic oraș din Mexic, iar toată viața ei s-a schimbat într-o clipită. Învățată să fie îngrijită și să primească mereu atenție, patrupedul s-a trezit într-o nouă lume, o lume în care greutățile par să depășească puterea de a trece mai departe.

cățelușă
O cățelușă

Însă, spre norocul ei, aproape de locul unde a fost abandonată locuieşte un tânăr cu inimă mare, pe numele său Israel Iñaki, care îi va schimba viața complet.

„Veneam de la şcoală cu autobuzul 340 şi la un moment dat când am privit spre dreapta am văzut un câine mic, subnutrit şi lipsit de vlagă. Am coborât repede din autobuz şi am fugit acasă să aduc mâncare, apă şi mănuşi sterile”, a scris Israel într-o postare pe Facebook.

animal de companie
animal de companie

Deşi părinţii nu i-au permis să aducă animale acasă, Israel a decis să o ia cu el.

„De îndată ce am privit-o, mi-a frânt inima, nu-mi venea să cred cum persoana care a abandonat-o a putut să o lase aici, în această stare gravă. Vecinii mi-au spus că fusese abandonată în timpul nopţii, deci căţeluşa a stat singură mult timp, fără ca nimeni să-i dea apă sau mâncare”, a continuat el în postare.

câine
câine

Câţiva vecini văzuseră câinele şi niciunul nu a putut să o salveze. Dar Israel a trecut pe acolo şi acum povestea este total diferită.

„Slavă Domnului că am ajuns la timp şi am reuşit să ‘salvez’ această frumoasă creatură; sper ca această postare, împreună cu fotografiile ce o însoţesc, va ajunge şi la persoana care a abandonat-o şi o va face să se simtă ruşinată”, a adăugat el.

patruped
patruped

Au trecut mai bine de şase luni după ce băiatul a salvat-o pe Vitória.

Povestea sa a ajuns pe reţelele de socializare mulţumită lui Israel însuşi, care a decis să o împărtăşească tuturor.

cățel
cățel