Sari la conținut
Home » Horoscop! Ce câine ți se potrivește în funcție de zodie. La capricorn e adorabil!

Horoscop! Ce câine ți se potrivește în funcție de zodie. La capricorn e adorabil!

Horoscop! Ce câine ți se potrivește în funcție de zodie. Dacă vrei să-ți iei un câine și nu te-ai hotărât la rasă, poți afla din datele astrale de mai jos. Vei afla ce câine ți se potrivește în funcție de zodie. Vărsătorii de un Saint Bernard, iar peștii de un Pomeranian. La capricorn e adorabil!

Berbec. În cazul nativilor Berbec, știm că sunt oameni cu o personalitate puternică, impunători și extrem de devotați muncii, însă sensibili în relațiile cu familia. Din acest motiv, le este asociat câinele Bullmastiff care are constituție solidă însă este docil în interacțiunea cu familia.

Taur. De asemenea, persoanele Taur sunt persoane deosebite, loiale față de orice om cu care au o relație strânsă și, totodată, se îngrijesc cu seriozitate de prieteniile lor. Pentru ei, câinele cel mai potrivit este Mastiff Napoletan, un câine protector și pașnic.

Gemeni. Despre nativii Gemeni se cunoaște faptul că sunt prieteni loiali și de încredere. Știu să se facă plăcuți de ceilalți și sunt apreciați pentru ambiția lor. Pentru acești nativi, câinele ideal este Mastiff, un câine care le împărtășește blândețea și atașamentul față de oameni.

Rac. În ceea ce îi privește pe nativii Rac, aceștia sunt persoane calme, blânde și iubitoare care pun foarte mare preț pe oamenii din jur și, în special, pe familie. Pentru aceștia, cel mai potrivit câine este Dog German, specie ce beneficiază de o dispoziție calmă, iubitoare, este un câine de familie, cu alte cuvinte.

Leu. Nativii Leu sunt persoane active și extrem de agile. Pentru ei, cel mai potrivit este câinele Bulldog francez, un câine prețios și plin de viață, asemenea acestora, fiind sociabil și prietenos cu majoritatea oamenilor cu care interacționează.

Fecioară. Pentru nativii Fecioară, câinele ideal este, fără doar și poate, Pinscherul pitic, un câine extrem de vigilent și energic. Asemenea Fecioarelor, acești câini sunt foarte receptivi și isteți.

Balanță. În cazul nativilor Balanță, câinele ideal este câinele Rottweiler, un câine aflat permanent în alertă și care are un temperament cameleonic, asemănător nativilor Balanță. De asemenea, sunt nînfricați și devotați.

Scorpion. Nativii Scorpion se potrivesc foarte bine cu câinele Beagle, ambii fiind firi care au o afinitate crescută pentru echilibru. Cu toate acestea, ambii sunt hotărâți, inteligenți și prietenoși.

Săgetător. Nativii Săgetător sunt puternici și disciplinați, știu să își pună limite atunci când conștientizează că fac excese și relaționează foarte bine cu oamenii. Ca temperament, aceștia se potrivesc de minune cu câinele Ciobănesc German.

Capricorn. În ceea ce îi privește pe nativii Capricorn, aceștia se potrivesc aproape perfect cu câinii Labrador Retrivier. Personalitatea acestor câini este una curioasă, jucăușă. Asemenea Capricornilor, Labradorii se poartă foarte frumos în compania copiilor.

Vărsător. Posesorii semnului zodiacal al Vărsătorul realizează o compatibilitate perfectă cu rasa de câine asociat, respectiv câinele Saint Bernard. Ambii sunt protectori peste măsură, atât în ceea ce privește familia, cât și în relațiile cu persoanele apropiate cu care relaționează din când în când…

Pești. Nativii Pești sunt persoane impozante, atente la aspectul lor și care atrag oamenii atât datorită calităților lor interioare, cât și celor exterioare. Din acest punct de vedere, considerăm că potriviți pentru aceștia sunt câinii Pomeranieni care, asemenea Peștilor, nu pot trece neobservați, potrivit yve.ro.