Sari la conținut
Home » Gest de om cu suflet mare! Un șofer îi permite unui cățel să intre în autobuz în timpul unei furtuni

Gest de om cu suflet mare! Un șofer îi permite unui cățel să intre în autobuz în timpul unei furtuni

  • de

Gest de om cu suflet mare! Un șofer îi permite unui cățel să intre în autobuz în timpul unei furtuni.

Animalele se simt în pericol atunci când tună și fulgeră!

O furtună puternică a speriat un câine fără adăpost dintr-un oraș din Argentina. Totul avea însă să fie rezolvat prin gestul de omenie al unui șofer de autobuz.

Animalele se tem de tunete şi sunt foarte înspăimântate de acestea, la fel cum se întâmplă şi în cazul artificiilor. Orice zgomot mai puternic ajunge la urechile câinelui la o intensitate diferită de a noastră, ceea ce-i creează disconfort fiind detectat ca un pericol.

Într-o zi, vremea a fost foarte urâtă, vântul puternic anunţa că vine o furtună şi nu a durat mult până când o furtună puternică s-a dezlănţuit asupra oraşului San Salvador de Jujuy, Argentina.

Înngrozit de sunetele înfricoşătoare produse de tunete, un şofer de autobuz, care a văzut întreaga scenă, a lăsat un patruped să urce în autovehicul pentru a-l proteja de ploaie şi zgomot.

Pe numele său Jorge, șoferul a observat starea de șoc în care se afla patrupedul, și a decis să îi fie alături și să îl consoleze.

Gest de om cu suflet mare

Cât a durat furtuna, câinele a rămas în siguranţă în autobuz, iar când starea vremii s-a îmbunătăţit, şoferul i-a permis să coboare exact în locul de unde îl luase.

Un călător a fost martorul acestui episod, iar decizia de a posta imaginile superbe pe Facebook a dus la o mulțime de aprecieri și distribuiri.