Sari la conținut
Home » Prietenia emoționantă dintre un băiețel și puiul de câine adoptat! Singurătatea nu va mai fi o problemă

Prietenia emoționantă dintre un băiețel și puiul de câine adoptat! Singurătatea nu va mai fi o problemă

  • de

Prietenia emoționantă dintre un băiețel și puiul de câine adoptat! Singurătatea nu va mai fi o problemă.

Câinele este cel mai bun prieten al omului!

Un băiat a stabilit o frumoasă prietenie cu un căţel pe care l-a găsit pe stradă, iar pozele au devenit rapid virale pe internet, povestea fiind distribuită de mii de utilizatori.

Pe numele său Rommel Quemenales, băiatul are 11 ani şi locuieşte în oraşul Quezon din Filipine, fiind hotărât să scape definitiv de sentimentul de singurătate.

Potrivit thedodo.com, după ce un trecător a publicat fotografiile pe reţeaua de socializare Facebook, acestea au primit o atenţie deosebită din întreaga lume.

Se pare că părinții lui Rommel s-au despărţit când era mic, are o soră mai mare într-un alt oraş şi merge să o viziteze atunci când poate. Visează să se întoarcă la şcoală într-o bună zi, fiind nevoit să o abandoneze atunci când era în clasa a doua.

„Mă doare sufletul să-l văd pe Rommel. Îmi doresc ca el să poată merge la şcoală şi să trăiască într-o casă caldă şi sigură cu familia şi câinele lui.” – mărturiseşte un trecător.

În urmă cu o lună, l-a găsit pe acest căţeluş abandonat. El l-a adoptat şi i-a pus numele Badgi, aşa că acum are un prieten care să stea cu el şi care să-i alunge singurătatea.

Prietenia emoționantă dintre un băiețel și câinele său

Lui Badgi nu-i pasă dacă stăpânul său este bogat sau sărac, se odihneşte în siguranţă în braţele lui Rommel şi îl iubeşte din toată inima.