Sari la conținut
Home » Imagini superbe cu un cățel simpatic care admiră ploaia! Videoclipul a devenit viral

Imagini superbe cu un cățel simpatic care admiră ploaia! Videoclipul a devenit viral

  • de

Imagini superbe cu un cățel simpatic care admiră ploaia! Videoclipul a devenit viral.

Liniștea oferită în timp ce plouă, momentul preferat al unui cățel!

Părerile sunt împărțite atunci când vine vorba despre momentul în care plouă afară! În timp ce unii oameni preferă fenomenul și se relaxează în casă la un serial sau citind o carte bună, alții îl detestă și primesc o stare emoțională negativă.

Un cățel face parte însă din prima categorie, iar imaginile cu el admirând ploaia au devenit extrem de cunoscute într-un timp relativ scurt.

Proprietarul unui căţeluş nu şi-a imaginat niciodată că micul său animal iubeşte atât de mult ploaia, până într-o zi când cerul s-a înnorat şi a fost martorul unei scene adorabile.

Câinele a cerut să iasă din casă, dar în loc să joace ca mulţi alţii, s-a aşezat confortabil pentru a privi stropii cum cad pe asfalt. Dar patrupedul nu s-a pus în orice poziţie, el s-a aşezat pe burtă cu lăbuţele din spate una peste cealaltă, devenind complet relaxat.

Văzând această scenă amuzantă, micul său patruped contemplând ploaia, proprietarul a pornit imediat camera telefonului şi a filmat ce se întâmplă, făcându-şi animalul de companie celebru pe internet datorită acestui comportament ciudat şi curios (pentru un câine).

Videoclipul a adunat peste 175.000 de distribuiri! Imagini superbe cu un cățel simpatic